Uživajte na suncu Larnake krajem aprila 7 dana za samo 240 eura (avionom)

Ako vam je zima dosadila, pronašli smo način kako da uživate u lijepom i toplom vremenu već krajem aprila. Otputujte na Kipar/Cipar!  Larnaka, 6000 godina star grad, pružiće vam mnoštvo mogućnosti. Za ljubitelje plaža tu su lijepo vrijeme i pješčane plaže, za ljubitelje starina tu je Afroditino svetilište i mnoštvo drugih antičkih lokaliteta a za ljubitelje dobrog provoda tu su mnogobrojni barovi i klubovi.

Larnaka

Larnaka

Istočna obala Kipra nikada ne spava. Turistička sezona traje cijele godine. Temperatura u aprilu se može popeti i do 29ºC a velika je vjerovatnoća da oblake nećete ni vidjeti. Zato je Cipar omiljen širom Evrope. U Larnaku ćete doputovati avionom. Međunarodni aerodrom Larnaka je udaljen samo 6km od centra a do njega svakodnevno saobraćaju taksiji ali i autobusi. Možete se smjestiti u nekom od brojnih hotela ili apartmana, pristojan smještaj možete naći već za 130€ za 7 noći.  Larnaka ima reputaciju raja za partijanere, to se posebno odnosi na  Agia Napa gdje su uz plažu smješteni mnogi barovi, klubovi koji rade do ranih jutarnjih sati. Agia Napu često porede sa Ibicom. Međutim, u Larnaki mogu uživati i porodice. Posebno bi istakli Nissi Beach koja kao da je stvorena za prodice, predivna pješčana plaža, vodeni park, mnoštvo restorana… Larnaku obožavaju i ronioci, temperatura mora u aprilu se kreće oko 20ºC a vidljivost je odlična, većina vodiča preporučuje odlazak do olupine Zenobija.

larnaka_1O Kipranima nećemo trošiti riječi, narod sličan našem, izuzetno gostoljubiv sa kuhinjom sličnoj našoj. Ako tražite lijepu plažu na kojoj se non stop nešto dešava Agia Napa je najbolji izbor. More je tirkizno plave boje a plaže su pješčane sa bijelim pijeskom. Još jednu plažu pored dvije pomenute vrijedi posjetiti a to je Makronizos koja je odličan izbor za one koje žele na miru da uživaju u moru. Kada ste na Kipru nemojte propustiti da probate njihovo tradicionalno piće zivaniju, rakiju koja se pravi od grejpfruta ali ni kamandriju, vrstu likera. Specijalitet Kiprana je jagnjetina sa mentom.

Toplo vam preporučujemo da posjetite Kipar. Pripremili smo za vas ponudu koja se ne može odbiti. Posjetite Laranku u periodu 23.04.2014. do 30.04.2014. godine za samo 240€, u cijenu je uključen avio prevoz sa svim taksama i 7 noćenja u gradu Larnaka.

Ponuda sedmice – putovanje u Larnaku, Kipar avionom iz Beograda

Polazak: 23.4.2014. godine sa aerodroma Nikola Tesla, Beograd Rezervišite svoj let odmah!

Povratak: 30.4.2014. godine sa International airport Larnaca, Larnaka Rezervišite svoj let odmah!

Boravak: 7 noćenja u izabranom smještaju (smještaj koji odgovara 3 ili 4*) Rezervišite sada!

* Cijena povratne avio karte Beograd – Larnaka – Beograd, na dan 05.03.2014. godine sa svim taksama na relaciji Beograd -Larnaka -Beograd je 97€ Rezervišite svoj let po najnižoj cijeni na interenetu odmah!

* Cijena sedam noćenja u apartmanu koji odgovara 4* već od 130€ po osobi. Pogledajte sve ponude za smještaj u Larnaki, Kipar!

Larnaka

Larnaka

Nekretnine DECOR je ovlašteni affiliate sajtova Booking.comWegolo.com i Cheapoair.com. Kao takvi, sve rezervacije preko ovih sajtova podliježu njihovim Uslovima korištenja s kojim ste se dužni upoznati prilikom rezervacije.

Tagged under

Leave a Reply