Roca kolekcija kupaonica

Roca, kompanija koja se bavi proizvodnjom i dizajnom proizvoda za kupaonicu, pločica i namještaja razvila je 4 potencijalno najprodavanije kolekcije, razvijene su posebno za tržište Hrvatske, te su proizvedene u tvornici Inker, u Zaprešiću: Nexo, Tipo, Debba i Victoria. Sve četiri kolekcije idealne su za kako za pojedince tako i za projekte.

roca kupaonica 1

NEXO

Kolekcija Nexo nudi uravnotežen i suvremen dizajn. Kombinacija praktičnosti i osnovnog dizajna olakšava njezinu integraciju u razne stilove kupaonskog prostora. Sljedeća karakteristika elemenata kolekcije Nexo je velik izbor dimenzija koje ju čine prikladnom kako za velike, tako i za male prostore. Dva cilja, koja nisu uvijek kompatibilna, stapaju se u ovoj kolekciji: estetska privlačnost i ekonomičnost. Nexo nudi savršeno proporcionalan, suvremen dizajn koji se skladno uklapa u svaku okolinu. Brojna rješenja ove kolekcije zadovoljit će sve potrebe: viseći umivaonici, asimetrični, sa ili bez stalka, ugradbeni na ploču, mali umivaonici za ruke itd. Kolekcija također uključuje kompaktne verzije s polustalkom, doista zanimljivu opciju kada je prostor ograničen, a željeli bismo zadržati privlačan estetski izgled. Tvorac ove kolekcije je Antonio Bullo, ugledni industrijski dizajner specijaliziran za sanitarni porculan koji sada djeluje u Veneciji. Njegovo se poznavanje ovog materijala ogleda u svakom pojedinom elementu kolekcije Nexo koja se također ističe svojom konkurentskom cijenom.

Roca kupaonice kolekcija Nexo

roca kupaonica 2

TIPO

Tipo je nova kolekcija sanitarnog porculana iz Roce. Osmislio ju je slavni talijanski dizajner Antonio Bullo, dugogodišnji partner tvrtke. TIPO kolekcija odlikuje čistoćom oblika i valovitim linijama. Svi elementi su ujedinjeni u skladnom dizajnu, optimalnim veličinama a pogodan je za manje prostore. Kolekcija sadrži standradni viseći umivaonik, wc i bidet u stojećim ili visećim varijantama. Cijene proizvoda nove Tipo kolekcije su izuzetno atraktivne za potrošače.

Roca kupaonice kolekcija Tipo

roca kupaonica 3

DEBBA

Kolekcija sanitarne keramike i namještaja Debba nudi brojna rješenja za opremanje ili adaptaciju kupaonica po pristupačnoj cijeni. Kupaonski namještaj dizajniran za standardne ili kompaktne prostore koji je osvojio korisnike sada je dostupan u kombinaciji sa sanitarnom keramikom iz iste serije . Kolekcija nudi umivaonike u nekoliko veličina, uključujući kompaktne, sa stalkom, polustalkom ili viseće umivaonike za montažu sa sifonom; stojeći ili viseći WC i bidet , a sve u kombinaciji sa sporospuštajućim WC daskama i poklopcima. Velika trajnost i kvaliteta proizvoda, u kombinaciji s prekrasnim dizajnom, brzom montažom i demontažom i jednostavnim održavanjem čine Debba kolekciju izvrsnim rješenjem za kućanstva i za javne prostore. Pored svih već navedenih prednosti, WC monoblok ima mehanizam za dvojno ispiranje sa 4,5/3litre te se na taj način osigurava znatna ušteda vode. Uza sve  navedene proizvode kolekciju Debba upotpunjuje WC školjka, model do zida koji je posebno dizajniran za Hrvatsko tržište te je kupcima dostupan po vrlo primamljivoj cijeni.

Roca kupaonice kolekcija Debba

roca kupaonica 4

VICTORIA

Kolekcija Victoria nudi korisna i praktična rješenja za osobe koje traže udobnost i vrijednost. Renovacija koja može pružiti mnogo komfora u mnogim domovima za manje ili gostinjske kupaonice znači potpuno iskorištavanje prostora. Takvi prostori veliki su samo nekoliko četvornih metara, stoga ih je potrebno u potpunosti iskoristiti bilo da su namijenjeni djeci koja žive u kući, gostima ili se jednostavno radi o dodatnoj kupaonici. S tim ciljem, prikladno je potražiti kolekcije koje nude velik izbor proizvoda kako bi se odabrala veličina i oblik koji nam najbolje odgovaraju, kao i elementi i namještaj koji će prostor održavati urednim. Takav je slučaj s kolekcijom Victoria koja je pored toga nadopunjena osnovnom linijom kupaonske opreme koja ujedinjuje njen izgled do posljednjeg detalja, a sve to po razumnoj cijeni. Posebno ističemo setove Victoria koji su pripremljeni posebno za tržišta naše regije.

Roca kupaonice kolekcija Victoria

Informacije o asortimanu proizvoda proizvođača opreme za kupaonice Roca, možete naći na obnovljenoj web stranici tvrtke www.hr.roca.com i kod Vašeg najbližeg distributera.

O Roci

Roca je tvrtka posvećena dizajnu, proizvodnji i komercijalizaciji proizvoda za kupaonicu, pločica i keramičkih obloga za uporabu u arhitekturi, graditeljstvu i dizajnu interijera.Tvrtka zapošljava 21.100 ljudi, ima 76 proizvodnih centara, a prisutna je u više od 135 zemalja na svih pet kontinenata.

Roca, vodeći brand u definiranju kupaonskih prostora, surađuje sa sljedećim prestižnim dizajnerima, arhitekatima i dizajnerima interijera: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner i J. Mariscal, među ostalima. Osim toga, Roca stalno radi na razvoju i promicanju inicijativa koje pomažu u zaštiti okoliša. Kao dio svoga opredjeljenja za okoliš, Roca stalno razvija nove proizvode s ciljem očuvanja vode.

Tagged under

Leave a Reply