Prelepe šik dnevne sobe

Danas kada pogledamo način ukrašavanja dnevne sobe on se svodi na kombinaciju savremenog osećaja dizajna sa aktuelnim elegantnim i sofisticiranim trendovima ukrašavanja enterijera. Pogledajte top četiri trenda za ukrašavanje šik dnevne sobe. Prošli su dani pliša u dnevnoj sobi, kauč u dosadnoj bež boji, ili beli i jednostavni kreveti u sivoj. Vreme je za dodavanje malo živih boja u savremenoj dnevnoj sobi sa šarenim kaučom koji odražava stil sobe. Uzimajući u obzir koliko puno savremenih dnevnih soba već koriste neutralnu pozadinu, to je dobra osnova za početne dekorativne promene sa smelim jarkim tonovima za instant stvaranje centralne tačke u prostoriji.

Kauč u jarko crvenoj boji, plavoj senzacionalnoj, smeloj zelenoj boji će se idealno uklopiti. Sofe u jednoj od osnovnih boja, takođe je česta pojava u većini dnevnih soba. U slučaju da niste zadovoljni samo sa jednom bojom izaberite novu energičnu nijansu. Postoji i nekoliko raznobojnih opcije koje će dati šik izgled u dnevnoj sobi i pružiti kontrast između tradicionalnog i modernog. Šik galerija zid prepun prekrasnih ramova za slike sa prelepim umetničkim delima daće lični pečat vašoj šik dnevnoj sobi. Uramljene crno bele fogotrafije ili monohromatska umetnička dela su još jedan od načina da se u trendi maniru oblikuju slike za galerija zid koji će držati pažnju kako ukućanima tako i prijateljima.

Ovog proleća dodajte šarene pozadine na uramljene kolekcije  i pustite ih da se vizuelno izdvajaju. Dodavanje polica sa šik elementima kao dekor u dnevnoj sobi može zvučati kao veoma jednostavna ideja ali bez obzira na izbor koji napravite, osigurajte da polica za knjige postane organski i sastavni deo dnevnog boravka. To ne mora da bude ispunjeno sa tonom knjiga odmah, mada dajte sebi vremena da izgradite pravu kolekciju a u međuvremenu koristite druge dekorativne komade da popunite prazan prostor. I za kraj tripod podne lampe i vaša nova šik dnedna soba je spremna.

Tagged under

Leave a Reply