Idilična drvena kamp prikolica

Kompanija ESCAPEHomes nedavno je predstavila svoju novu kamp prikolicu namjenjenu svim zaljubljenicima u prirodu koju su nazvali Escape Traveler. Ova mala prikolica lako se može zakačiti za auto a potom ponovo postaviti na bilo koje mjesto. Kada se parkira ona se uopšte ne razlikuje od bilo koje brvnare, sem po stilu. Prikolica ima 25m² i postavlja nove standarde kada su u pitanju stil i funkcionalnost kuća na točkovima.

kamp prikolica1

Kamp prikolica iam izgled brvnare

Escape Traveler može da ugosti do šest osoba, opremljena je svim što treba da ima jedan moderan doma a i energetski je fikasna. U nju se smjestila kuhinja sa svim uređajima, dnevni boravak sa velikim televizorom i kaminom, kupaonica sa mašinom za pranje i sušenje, dvije jedinice za spavanje. Posebno se ističe veliki prozoro, od poda do plafona, koji obezbjeđuje prirodnu svjetlost i pogled.

kamp prikolica2

Unutrašnjost kamp prikolice

Kuhinjski sto je upravo postavljen uz ovaj veliki prozor i omogućuje prekrasan panoramski pogled za vrijeme objedovanja. U kuhinju je smješten i firžider, mikrotalasna a da bi sve izgledalo zanimljivije iza sudopera je još jedan prozor.

kamp prikolica3

Kuhinja sa panoramskim pogledom

Vanjska oplata ove kamp prikolice je napravljena od cedrovine što joj daje izgled brvnare. Dužina prikolice je 8m a širina 2,6m, teška je 4500kg. Dolazi opremljena sa instalacijama za vodu, struju i kanalizaciju. Ukratko, idelana kamp prikolica za sve koji vole putovati na ovaj način.

Tagged under

Leave a Reply