Dvosoban stan u svijetlim bojama

Ovaj fantastični dvosoban stan je toplo mjesto koje vibrira pozitivnom energijom zahvaljjući svijetlim bojama i prirodnom svjetlošću. Dekor je luksuzan i moderan. Stan krase veliki prozori i mermerni pod u pojedinim prostorijama.

Zahvaljujući otvorenom prostoru imamo osjećaj da se kvadratura stana multiplicirala. Dnevna soba je u bijelom, sa nijansama sive boje, tek da se razbije monotonija. Podne lampe od drveta i ovaj sivi čupavi tepih dali su dnevnoj sobi, toplinu doma.

Dnevna soba.

Dnevna soba.

U trpezariji koegzistiraju različite vrste materijala sa završnom obradom u bijeloj boji. Stol je drveni, stolice imaju metalne noge, komoda je lakirano drvo.

Sklad različitih materijala.

Sklad različitih materijala.

U kuhinju pažnju privlače metalne ručke na bijeloj površini. Za zidove su izabrane staklene obloge koje izgledaju moderno i lako se čiste. Uređaji imaju front od stainless steela.

U kuhinji preovladavaju glatke i sjajne površine.

U kuhinji preovladavaju glatke i sjajne površine.

U spavaćoj sobi dizajneri su odlučili da bijela bude druga boja. Suptilno su uvedene nijanse krem i smeđe boje. Kao uzglavlje iskorištena je slika koja uveseljava i oživljava prostor. Kako bi se povećao prostor, niša koja je projektovana kao garderober je ostavljena otvorena.

Kupatilo je luksuzno opremljeno. U uređenju kupaonice upotrijebljene su najskuplji materijali kao što je mermer krem boje. Kako bi ugođaj bio potpun u kupatilo je postavljena hidromasažna kada.

Kupatilo je dekorisano luksuznim i skupim materijalima.

Kupatilo je dekorisano luksuznim i skupim materijalima.

Tagged under

Leave a Reply