Dekorišite dvorište ukrasnim svjetlima

Ako je zima to ne znači da vaše dvorište mora da izgleda kao napušteno. Naprotiv! Pravo je vrijeme da dvorište bljesne u prekrasnim bojama ukrasnih lampica. Pripremili smo nekoliko ideja kako da ukrasite dvorište za predstojeće blagdane lampicama.

zimske_dekoracije_1Ukrasne lampice će zasigurno probuditi praznični duh u svakome od nas.  Iskoristite saksije u kojima ianče držite sezonsko cvijeće preko godine. U sredinu zabodite mnoštvo pruteva koje trebate povezati ukrasnom satenskom trakom ili tilom. Potom oko baze saksije jednostavno obmotajte nekoliko puta lampice i napravile ste magičnu saksiju.

zimske_dekoracije_2U staklene posude stavite malo vještačkog snijega. Po površini raspite crvene bobice koje se mogu naći u ovo doba godine. Postavite ih na borove grančice i u njima upalite svijeće u metalnim posudicama. Umjesto metalnih svijeća možete staviti i debele ukrasne svijeće.

zimske_dekoracije_3Nemojte bacati stare lampice. Iskoristite ih na jednostavan način. Stavite ih u dublju posudu u koju potom dodajte lijepo isječene grane. Kada uključite svjetla dobićete dojam da ispod grana upravo tinja vatra.

zimske_dekoracije_4Učinite da pletene košare svjetlucaju cijelu zimu tako što ćete u njih staviti ukrasne lampice. Koristite žuto svjetlo za bolji izgled. Za ovo su vam dovoljne ukrasne lampice sa 25-50 sijalica. Na površinu stavite ukrase u boji srebra.

zimske_dekoracije_5Goste dočekajte svojom zbirkom fenjera i lampiona. Ovi rustični ukrasi će se odlično složiti sa stolom od grubo tesanog drveta. Upotrijebite lampione i fenjere različitih oblika i visina za najbolji učinak. Na kraju po stolu razmjestite nekoliko borovih ili jelovih grančica.

Sigurni smo da ćete uživati u ovim dekoracijama.

Tagged under

Leave a Reply