20 Jedinstvenih klub stolića – I dio

Klub stolići mogu biti efektivna fokusna tačka bilo kog dnevnog boravka. Kada znate odabrati dobro osmišljen klub stolić, izgled cijele prostorije u kojoj ga postavite možete podići na jedan potpuno novi nivo. Stolovi uključeni u ovaj članak su visokog kvaliteta i potpuno jedinstveni, što ih čini pravim izborom za sve one koji traže nešto više od mjesta na koje će spustiti kafu.

klub stolic1Za ovaj nevjerovatni dizajn korišteni su drvo i staklo čime je stvoren klub stolićkoji izgleda poput topografske karte.

klub stolic2Još jedanklub stolićsličnog dizajna. Izgleda poput mora prošaranog koralnim ostrvima.

klub stolic3Enterijeri sa elementima iz prirode izgledaju svjetlije, veće i zdravije. Ovaj klub stolić, sa ugrađenom saksijom i u njoj posađenim bonsaidrvetom, ima sopstvenu zen auru oko sebe.

klub stolic4Dnevni boravak je jedno od onih rjetkih mjesta , gdje djeca i odrasli provode zajedničko vrijeme. Ovakav dizajn je nešto što će udovoljiti objema stranama.

klub stolic5Ovaj minimalistički bijeli stolić je jako nizak i veličanstveno jednostavan. Skriveni “procjep“ za knjigei časopise daje mu također i jedan poseban štih praktičnosti.

klub stolic6Još jedan klub stolićkoji koristi jedinstvene oblike kao stabilizacijske elemente.

klub stolic7Zlatni emajlirani baloni, ovog dizajnerskogklub stolića, čine da staklena ploča izgleda kao da lebdi. Postignut je zaista luksuzan i hirovit izgled.

klub stolic8Ovaj jednostavni kameni klub stolić ističe se svojim okruglim dizajnom , zbog kojeg može poslužiti i kao tabure.

klub stolic9Postoji li bolji način da vaš enterijer spojite sa prirodom od uzgajanja sopstvenog terarijuma i postoji li bolji prostor da smjestite taj terarijumod onoga u vašem klub stoliću? Gosti će biti oduševljeni, a sa nečim ovakvim u vašem dnevnom boravku inspiracije za razgovor sigurno vam neće nedostajati.

klub stolic10Još jedan primjer “simbioze“ klub stolića sa mini drvetom je i ovaj bijeli sto sa ugrađenom saksijom. U njegovoj saksiji se može posaditi bilo koja vrsta kućne biljke i, uz adekvatno zalijevanje i održavanje, u njemu normalno napredovati.

Tagged under

Leave a Reply