Zidni krevet, savršen multifunkcionalan nameštaj

Kupili ste garosnjeru ali želite da imate svu udobnost većeg stana. Rješenje postoji – zidni krevet. Zidni kreveti su multifunkcionalno rješenje za sve koji žele da uštede na prostoru a da se ne odreknu udobnosti pravih kreveta.

Sa zidnim krevetima niste ograničeni visinom ili širinom, ne morate se mučiti razvlačenjem, spavaćete kao na klasičnom krevetu sa madracem. Zidni krevet može biti u kombinaciji sa plakarom, ormarom ili bibliotekom.

Može da bude idealno rješenje za studentske stanove gdje će studenti imati priliku za učenje ali u večernjim satima i za zasluženi odmor.

Ako vrlo često ostajete na poslu do kasno u noć a potom vam se ne da ići kući, već se “lomite” na kancelarijskom dvosjedu imamo odlično rješenje za vas. Zidni krevet u kancelariji skriven iza plakarskih vrata.

Zidni kreveti se mogu instalirati u svaki prostor. Takođe nisu uslovljeni ni stilom prostora tako da ih možete uklopiti kako u rustični tako i u moderni enterijer. Najbitnija stvar je da ćete imati miran i ugodan stan jer zidni kreveti imaju madrac kao i svaki drugi krevet.

Tagged under

Leave a Reply