Zaboravite na hladne podove jer tu je RugBuddy ™

Baš kao i električna deka za krevet to je RugBuddy za pod. RugBuddy je prvi portabl sistem za grijanje čija je upotreba dozvoljena ispod tepiha. RugBuddy pretvara vaš tepih u novo grijno tijelo koje će održavati prostor toplim ali sa stilom. Ovaj najnoviji izum se može koristiti kao posebno grijno tijelo ili pak kao suplimentacija postojećem sistemu za grijanje.

Takođe, RugBuddy se može koristiti u prostoriji koja već ima efikasno grijanje, npr. mjesto gdje je radni stol, kutak za čitanje, mjesto gdje vaša beba puza.

Upotreba ovog sistema za grijanje je jednostavna. Grijna podloga se jednostavno postavi na pod i uključi u struju. Preko nje se zatim prostre tepih. Za sve one koji se plaše za bezbjednost moramo reći da strahu nema mjesta. Na sigurnost ne utiče materijal od koga je pod napravljen kao ni materijal od koga je tepih. RugBuddy ima ugrađen termostat, sistem koji sprečava strujne udare i vodootporan je. Ovu specijalnu grijnu podlogu nemoguće je oštetiti pomjeranjem namještaja kao što su nogice stolica ili fotelja. Isto tako, tepih se može bez problema usisavati.

RugBuddy se pravi u pet različitih veličina a cijena se kreće već od 167$.

Tagged under

Leave a Reply