Viseće mreže za ležanje, nove ideje za novo ljeto

Ljeto je stiglo, svako traži najbolje mjesto u hladu u kome će uživati tokom vrućih, ljetnjih dana. A šta je bolje nego uživati u mreži za ljuljanje. Ne postoji džaba glagol „uljuljkan“ koji opisuje stanje sigurnosti, polusna i opuštenosti. I dok drugi budu „lovili“ povjetarac vi ćete uživati u povjetarcu stvorenom ljuljanjem u mreži za ležanje. Na tržištu postoji mnogo mreža za ležanje a mi vam predstavljamo ovaj put najinteresantnije.

MODERNE MREŽE ZA LEŽANJE

Mreža za ležanje za grupu

Neke mreže za ležanje su za jedno dok postoje i one u kojima se može ljuljati u paru ili grupi. Vrlo često su mreže za ljuljanje izdignute na ram a koji može biti od različitih materijala: aluminijum, drvo, čelik,… vrsta materijala diktira i cijenu. U sklopu ovih mreža za ležanje nekada dolazi i suncobran ili baldahin pa se u njima može uživati i na direktnom suncu pored bazena.

KLASIČNE MREŽE ZA LJULJANJE

Mreža za ležanje sa ramom

Za razliku od ovih mreža za ljuljanje, koje su značajno skuplje od običnih, klasične mreže se pričvršćuje za dva naspramna oslonca. Napravljene su od pletenog konopca ili od čvrstog platna. U zavisnosti kakav je oslonac za njihovo vješanje se koriste različite kuke ili nosači koji se moraju zavrnuti u čvrsti materijal, kao što je zid.

MREŽA ZA LEŽANJE NA KAMPOVANJU

Mreža za ljuljanje je idealan krevet na kampovanju. Odignuće vas od zemlje pa ako se bojite insekata i gmizavac moći ćete spavati bez straha. Ako pak kampujete u sredini sa mnogo komaraca postoje mreže sa zaštitnom mrežom protiv komaraca koja će onemogućiti prolazak ovih krvopija. Takođe, nećete morati ležati na mokroj i tvrdoj zemlji i ujutru ćete se probuditi svježi i odmorni.

Mreža za ležanje sa baldahinom

Neke od modela mreža za ljuljanje, ili kreveta za ljuljanje ako hoćete, koji su nam se posebno svidjeli možete pogledati ispod.

Tagged under

Leave a Reply