Ultra niskoenergetska kuća

Ova ultra niskoenergetska trosobna kuća sa klasičnim krovom na dve vode, veoma jeftina za izgradnju sa praktičnim rasporedom prostorija za manju porodicu. Spoj funkcionalnosti, jednostavnosti i lepote i savršeno se uklapa u skoro svaku okolinu. Štedljiva kuća Quattro poseduje 112 m2.

Ulaz uz podršku dva stuba daje ovoj ultra niskoenergetskoj kući dozu šarma i stila. U prizemlju se nalaze dve zone. U prvoj zoni se nalazi dnevni boravak u kombinaciji sa odvojenom kuhinjom koja poseduje i zasebnu ostavu. U dnevnoj sobi su velika zastakljena vrata koja povezuju sobu sa prelepom terasom. Terasu možete koristiti za opuštanje sa društvom ili za mirno veče sa pogledom u vrt. Druga zona se formira od tri velike spavaće sobe, kupatila i odvojenog toaleta. Kuća je idealna za one koji su u potrazi za tradicionalnom kućom optimalnih dimenzija. Potrebna enegrija za grejanjem ove kuće je 4kW u standardnoj niskoenergetskoj verziji a 2,3-2,5kW za ultra niskoenergetsku verziju.

Na našem sajtu upoznaćemo Vas sa više različitih projekata štedljivih kuća koje smo preuzeli sa sajta: ŠTEDLJIVE KUĆE – www.stedljivekuce.rs

Želimo da Vam predstavi nešto novo na tržištu Srbije. U pitanju su štedljive kuće izgrađene od Thermo-Blocka. Revolucionarnog sistema koji se već više decenija koristi u Zapadnoj Evropi i Kanadi. Ovim objektima nije potrebna dodatna termoizolacija. Thermo-Block je jedini proizvod na tržištu Srbije koji u svega 25cm debljine ispunjava novi zakon o energetskoj efikasnosti u zgradarstvu. Projekti kuća su spremni za Vas! Od ideje preko skice do Vaše najlepše prizemne kuće iz snova. Projekti prizemnih kuća nisu jedino što imamo u ponudi. U ponudi su i gotovi planovi za spratne kuće sa kompletnim rasporedom prostorija, njihova funkcionalnost, kvadratura, neophodan materijal.

Thermo-Block sistem je pogodan za izgradnju i višestambenih objekata, spratnosti do 4 etaže. Takođe izgradnju kuće po principu “ključ u ruke”. Vaše je samo da izaberete tip štedljive kuće i nivo uštede koji želite da ostvarite. Kompletna rešenja od niskoenergetskih (tzv. trolitarskih), preko ultra niskoenergetskih (potreba za grejanjem 2-2,5kW za 100m2 stambene površine) do pasivnih kuća (kuća bez klasičnog sistema grejanja). Ukoliko se odlučite da grejete i hladite Vaš objekat na godišnjem nivou za manje od 1€/m2 onda ste na pravom mestu. Postoje stvarni izgrađeni primeri takvih kuća u Srbiji. Troškovi održavanja idealne temperature objekta na godišnjem nivou su niži od troškova kablovske televizije i interneta. Zvuči neverovatno ali ovakvi  objekti su izgrađeni i u Srbiji, po najvišim Evropskim standardima. Slobodno ih obiđite i lično se uverite u podatke koji govore sami o sebi.

Za dodatne informacije posetite sajt ŠTEDLJIVE KUĆE – www.stedljivekuce.rs

• izgradnja kuće ključ u ruke
• Projekti kuća i dokumentacija besplatni
• najlepše kuće u Srbiji koje štede novac

• Cena izgradnje kuće po m2 je na nivou cene montažnih kuća
• Niskoenergetske i eko kuće su dugi niz godina trend u Evropi
• Uskoro će gradnja pasivne kuće u Srbiji postati standard

• Zidanje kuće sa Thermo-Block sistemom je kao dečija igra
• Da gradnja kuće ne postane noćna mora obratite se nama

1 2 3 4 5 6 7 9 91 92 93 94

Tagged under

Leave a Reply