Super luksuzna vila u Saint Raphael-u, Francuska

Francuska vila, smještena na samo nekoliko koraka od plaža u St. Raphael-u, ima sve osobine udobne i gostoprimive odstupnice. Vila je očigledno dekorisana s ljubavlju i stilom, a razigrani tonovi njenog enterijera i koloristični izbori ni u jednom momentu ne izgledaju kičasto. Bacimo pogled!

Zaista bi bio grijeh da građevinu kao što je ova ne prati luksuzan i egzotičan pejzaž. Mora se priznati da je vila sa fotografije  u savršenom skladu sa svojim okruženjem. Sa jednostavnom drvenom platformom, velikim bazenom, i intimnom verandom, posjeduje zaista dovoljno prostora za opuštanje i uživanje u savršenom vremenu. Jednostavan vrtni namještaj prati cjelokupni dizajn i služi kao ugodno mjesto za objed.

Unutrašnjost vile se stapa sa eksterijerom zahvaljujući velikim kliznim staklenim stijenama. Iako je očigledno bijela dominantna, enterijer se ni najmanje ne čini sterilnim. Sterilnost bijele boje je neutralizovana nekim zaista kreativnim elementima kao što su funky klub stolić, i ultra moderne trpezarijske stolice. Vesele boje, preko predmeta na policama i umjetničkih djela daju enterijeru vile posebnu živost. Cool modularna sjedišta i fotelja u obliku jajeta čine da vilom vlada nešto opušteniji ambijent.

Spavaće sobe nisu nešto velike, no boje i jednostavnost čine ih gostoprimivim. Svaka od njih posjeduje sopstveni izlaz do bazena. Crveni detalji uvjek djeluju kao da kanališu određenu vrstu životne strasti. Očigledno je da se na slici radi o dječijoj sobi, ili je možda ova prostorija namjenjena i odrasloj osobi koja se još uvjek osjeća kao dijete.

Ogromna kuhinja je osunčana i pedantna, te čini svaku pripremu jela pravim užitkom. Iako kupatilo u spavaćoj sobi i ne nudi mnogo privatnosti, prilično je zgodno za duge noćne kupke pred spavanje. Sjenovita područja u vrtu su odlična za izležavanje i odmor,  bez prženja na suncu. Tu je i otmjeni đakuzi, savršen za relaksaciju kako danju tako i noću. Vila čak posjeduje i privatni bioskop.

Tagged under

Leave a Reply