Stvari koje trebate potražiti na buvljaku

Nekad za dom ili vrt sa stilom nisu potrebne nove i skupe stvari već upotrijebljene, koje možete naći i na buvljaku. Otiđite na svoj lokalni buvljak ili potražite u oglasima stvari koje možete reparirati i iskoristiti za uređenje vrta ili doma.

Stare knjige

Stare knjige

Stare knjige. Stare knjige imaju zanimljive zaplete ali i njihove korice mogu biti izuzetno zanimljive. Kupite stare knjige i posložite ih na police tako da se vide njihoe korice.

Stara karta

Stara karta

Stare karte. Ne morate potrošiti malo bogatstvo za kupovinu karti u vintage stilu. Otiđite na buvljak možda nađete nekoga ko ima sličnu na prodaju za mnogo manje novca.

Stari radio prijemnici

Stari radio prijemnici

Radio prijemnici. Stare radio prijemnike nije teško naći na buvljaku ili u lokalnim oglasima. Najpopularniji su oni sa kraja 60.-ih i početka 70.-ih godina prošlog vijeka. Ne, ne moraju da rade.

Stari kofer

Stari kofer

Stari koferi. Bilo da nađete stare kofere na tavanu vaše bake ili na buvljaku mogu se iskoristiti na mnogo načina i u vrtu i u stanu. Na slici je stari kofer iskorišten kao noćni stolić.

Stare tkanine

Stare tkanine

Stare tkanine. Da i stare tkanine možete iskoristiti. Pronađite zanimljive dezene koji će vam se stilski i koloristički slagati. Urolajte ih i posložite na policu. Dobićete zanimljiv zidni dekor.

Stari fotoaparati

Stari fotoaparati

Stari fotoaparati. Ne morate naći fotoaparat sa početka XX vijeka, dovoljno je da nađete stari Zenit ili sličan fotoaparat iz komunističkog doba. Zid iza aparata dekorišite sa starim crno-bijelim fotografijama kao perfektnom pozadinom.

Potražite i stare satove, šahovske garniture, stare gramofone i ploče, stare stolice itd. Zapamtite da se stil stvara a ne kupuje.

 

Tagged under

Leave a Reply