Šta kupiti u IKEA-i ovog proljeća

U IKEA-i postoji mnogo zaista odličnih stvari koje su jeftine a kojima ćete moći da osvježite svoj dom ali sigurno je da nećete naći kvalitetan madrac na kome ćete spavati ali to je priča za neki drugi put. Pripremite papir i olovku i pogledajte najzanimljivije stvari koje smo pronašli u IKEA-i.

Tepih STOCKHOLM, cijena 149€

IKEA tepih

IKEA tepih

Za IKEA standard ovaj tepih i nije jeftin ali zaista postoji mnog načina da ga iskombinujete u svome domu. Veličina mu je 240x170cm a proizveden je od vune i pamuka. Po nama ovaj IKEA tepih vrijedi svakog uloženog evra.

BILLY police za knjige, cijena 38€

IKEA police za knjige

IKEA police za knjige

Ove IKEA police za knjige najbolje su rješenje ako ste u potrazi za jeftinim a pristupačnim policama. Veličina im je 202cmx80cm a dubina polica je 28cm. Savjetujemo vam da izaberete bijele police koje možete kombinovati uz skoro sve i jedan stil a ako vam je jedna polica malo, možete kupiti još jednu izgledaće odlično.

RIBBA ram za slike, cijena 1,99-17,99€ (za 15 ramova!)

IKEA ram za slike

IKEA ram za slike

IKEA RIBBA ramovi za slike su jeftino rješenje za dekorisanje zidova. Zid bez slika, fotografija ili postera je prazan. Ove ramove možete možete kupiti i u setu od njih 15 po izuzetno povoljnoj cijeni.

LACK stolić, cijena 7,99€

IKEA klub stolić

IKEA klub stolić

LACK kafe stolić je jeftino rješenje za maldalački uređen stan. Veliki izbor boja, pristupačna cijena i mogućnost upotrebe u skoro sve i jednoj prostoriji prednosti su ovih stolića dimenzija 55x55cm i visine 45cm.Za moderniji izgled izaberite LACK IKEA stolić sa točkićima po istoj cijeni.

MALM komoda, cijena 69€

IKEA komoda

IKEA komoda

Ova IKEA komoda je jeftino rješenje za spavaće sobe. Veličina komode je 80x48cm a visina joj je 123cm. Ima šest ladica. Dostupna je u više boja pa će se lako uklopiti u bilo koji design.

MELLTORP stol, cijena 39€

IKEA stol

IKEA stol

Ovaj IKEA stol možete iskoristiti kao trpezarijski stol ali u kao radni stol. Nama se više sviđa ova druga upotreba. Jednostavan a ipak moderan odlično je rješenje za vašu kućnu kancelariju.

Tagged under

Leave a Reply