Roca NOVI HORIZONTI

Od 16. -21.svibnja u Orisu-Kući Arhitekture u Zagrebu otvorena je izložba “Novi Horizonti” kompanije Roca, svjetskog lidera u proizvodnji opreme za kupaonice. 18.svibnja 2015.godine na istoj lokaciji održano je svečano otvorenje izložbe za Roca partnere. A dan kasnije održana je Konferencija za novinare.

Direktor Roce za jugoistočnu Europu, Sergio Castro

Direktor Roce za jugoistočnu Europu, Sergio Castro, predstavio je novu organizacijsku strukturu tvrtke za Balkan, gdje Roca ima tri tvornice – u Bugarskoj, Rumunjskoj i Hrvatskoj. Nova organizacija optimizira postupak logistike, tako da pokriva cijelu regiju. Cilj je sinergija i koordinacija između svih odjela tvrtke u svim zemljama Balkana kako bi se postigla bolja usluga prema krajnjim korisnicima, kraći rok isporuke i portfelj proizvoda koji zadovoljava ukus kupaca, koji se uklapa u sve prostore i koji je u skladu sa regionalnim tradicijama. U skladu s razvojem Balkana, strategija tvrtke je ponuditi kvalitetne proizvode s modernim dizajnom koji bi bili pristupačni najširem krugu korisnika.

Pod naslovom „Novi Horizonti“ Direktori Prodaje i/ili marketinga predstavili su najnovije Roca kolekcije za Hrvatsku. Kolekcije su prezentirali Vesselin Simov, Mladen Kokolić I Martina Maričić.

Prezentacija

Naglasak je na 4 kolekcije koje su potencijalne najprodavanije kolekcije, a razvijene su posebno za tržište Hrvatske, te su proizvedene u tvornici Inker, u Zaprešiću: Nexo, Debba, Victoria i Tipo. Sve četiri kolekcije idealne su za kako za pojedince tako i za projekte.

Kolekcija Debba

roca kupaonica 6

U 2015.godini Roca je pripremila za svoje kupce mnoštvo povoljnih i zanimljivih ponuda. Svakako treba spomenuti Roca instalacijske sisteme za WC-e, bidete, pisoare i umivaonike koji se po prvi puta nude Hrvatskom tržištu, a odlikuje ih iznimno tih način rada, visoka otpornost I kvaliteta, te kompatibilnost uz sve Roca proizvode.

Roca miješalice

Roca je ove godine odlučila ponuditi kompletemješalica po iznimno pristupačnim cijenama, između ostalog setove mješalica iz kolekcija Coral, Victoria, Monodin, Esmai i L20. Roca dizajnira, razvija i proizvodi svoju cjelokupnu ponudu mješalica u svojih 10 tvornica na četiri kontinenta, s visokom razinom kvalitete te primjenom vrhunskih tehnologija za uštedu vode i energije te za udobnost i zdravlje. Novi Roca proizvodi za prostore za tuširanje nadopunjuju opsežan izbor, pomažući kupcima kako bi stvorili svoju kupaonicu iz snova s optimalnim troškovima. Predana odgovornom korištenju vode, tvrtka Roca priključila se europskoj inicijativi Europska vodna naljepnica koja spaja proizvođače iz 34 zemlje koji su svi predani poticanju učinkovitog korištenja voda poboljšanjem učinka kupaonskih proizvoda. Ova europska oznaka trenutačno pruža korisnicima uvid u bazu podataka koja pokriva otprilike 50 % europskog kupaonskog sektora te pruža informacije o potrošnji vode za 8000 proizvoda (od kojih je 200 proizvoda tvrtke Roca) više od 70 različitih brendova. Sudjelovanje tvrtke Roca u ovom projektu dodatno dokazuje predanost ove tvrtke učinkovitijem korištenju vode te prepoznavanju važnosti vode kao vitalnog resursa.

Roca instalacijski sustavi

roca kupaonica 7

O Roci

Roca je tvrtka posvećena dizajnu, proizvodnji i komercijalizaciji proizvoda za kupaonicu, pločica i keramičkih obloga za uporabu u arhitekturi, graditeljstvu i dizajnu interijera. Tvrtka zapošljava 21.100 ljudi, ima 76 proizvodna centra, a prisutna je u više od 135 zemalja na svih pet kontinenata.

Roca, vodeći brand u definiranju kupaonskih prostora, surađuje sa sljedećim prestižnim dizajnerima, arhitekatima i dizajnerima interijera: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner i J. Mariscal, među ostalima. Osim toga, Roca stalno radi na razvoju i promicanju inicijativa koje pomažu u zaštiti okoliša. Kao dio svoga opredjeljenja za okoliš, Roca stalno razvija nove proizvode s ciljem očuvanja vode.

Tagged under

Leave a Reply