Poslije ovoga SIVA će biti vaša omiljena boja

Mislite da je siva prljava, dosadna i hladna? Razmislite ponovo. Možda je nesvakidašnja i misteriozna ali siva boja je trendi, chic, klasična i topla. Ona se posljednjih godina vraća na velika vrata u svijet interijera i mi smo zbog toga srećni. I dok ste još uvijek nepovjerljivi i nesigurni ostaje nam samo da vam pokažemo pet interijera u sivoj boji koji će vas natjerati da ili promijeniti mišljenje ili da odbacite sve sumnje.

siva kao omiljena boja1

Sivi zidovi su odlična kulisa za spavaću sobu u kojoj dominira prljavo roza boja i u kojoj su dekoracije tople bakarne nijanse. Romantično i moderno.

siva kao omiljena boja2

Ne treba se bojati upotrijebiti sivu boju za sve elemente u interijeru, zidove i namještaj. Kuhinja sa sivim kuhinjskim elementima izgledaće klasično i moderno. Ona će učinit da hrana koju pripremate ili biljke koje imate prosto zasijaju. Za elegantnu notu upotrijebite radne ploče o bijelog mermera i drvene stolce od tamnog drveta. Da biste dodali dubinu koristite nekoliko nijansi sive.

siva kao omiljena boja3

Kako vam se sviđa ova dnevna soba? Mi smo oduševljeni. U isto vrijeme klasična a opet hiper moderna zahvaljujući stoliću i dekoracijama u neonskim bojama. Mladalački, živahno i trendi.

siva kao omiljena boja4

Upotreba različitih nijansi sive boje je davno poznat trik. Ovaj dnevni boravak je obojen u dvije nijanse sive koje prostor povećavaju i povezuju. Centralno mjesto zauzima siva ugaona garnitura za sjedenje ukrašena mnoštvom jastuka. Drveni pod i nogice stolića i garniture unose dozu glamuroznosti u ovaj svedeni, minimalistički interijer.

siva kao omiljena boja5

I za kraj smo ostavili primjer jedne male prostorije. Male sobe nije lako dekorisati. Kako izbjeći osjećaj skučenosti i mraka koji je svima koji imaju male sobe toliko dobro poznat? Upotrebom svijetlih nijansi sive boje koju je potrebno upariti sa drvenim podom i bijelim namještajem. Teksturu dodajte upotrebom pliša. Rezultat je moderan i čist izgled.

Tagged under

Leave a Reply