Police, klupe, komode za dečiju sobu

Smanjite nered u dječijoj sobi sa nekoliko pametnih rješenja koja ćemo vam pokazati. Nema potrebe za skupim i komplikovanim dizajnom jer dodatni prostor za igračke, knjige i odjeću možete i sami napraviti.

Kreirajte klupu za sjedenje ispod prozora. Ovakva klupa neposredno ispod prozora je jeftina, udobna i ima mnoštvo prostora u korpama ispod nje. Ovakve korpe su jednostavne za pristup djeci i daju mnoštvo prostora za igračke, obuću, odjeću…

Klupa ispod prozora sa mnogo skladišnog prostora ispod.

Klupa ispod prozora sa mnogo skladišnog prostora ispod.

Iskoristite svaki slobodan centimetar dječije sobe. Kako bi djeci u sobi ostavili dovoljno prostora za igranje iskoristite svaku nišu postavljanjem ovakvih polica. Donje police iskoristite za knjige i igračke a na gornje smjestite igračke kojim će se vaše dijete igrati kad još malo odraste.

Iskoristite sve niše dječije sobe postavljanjem ovakvih polica.

Iskoristite sve niše dječije sobe postavljanjem ovakvih polica.

Jednostavna i jeftina komoda daće svakoj dječijoj sobi mnoštvo prostora za odlaganje raznih stvari. Komodu možete ofarbati u bijelo a možete i svaku kocku ofarbati u drugu boju. U pletene korpe stavite sitnije igračke. U otvorene prostore poredajte knjige i veće igračke, dok na gornju ploču izložite fotografije.

Jeftina komoda sa mnogo prostora.

Jeftina komoda sa mnogo prostora.

Jednostavna rješenja su nekad stilski i funkcionalno najbolja. Ove police sa korpama na njima za odlaganje stvari nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a vaše dijete će uživati jer mu je sve nadohvat ruke. Police se moraju pričvrstiti za zid.

Ovakve police su jednostavne a funkcionalne.

Ovakve police su jednostavne a funkcionalne.

Djeca uvijek imaju stvar više koja ne može stati niti na jednu policu, niti u jedan ormar. Zakačite za vrata kupatilsko skladište. Ako ste našli ovakvo skladište a ne sviđa vam se njegov dizajn, budite slobodni da dekorišete svaki džep po svom ukusu.

iskoristite i vrata da bi objesili ovakvo kupatilsko skladište.

Iskoristite i vrata da bi objesili ovakvo kupatilsko skladište.

 

Tagged under

Leave a Reply