Pokloni koji će obradovati svakog bogataša

Šta pokloniti osobi koja ima sve i sve može da kupi? Koliko su se puta sa ovom dilemom sreli milijarderi širom svijeta. Ovoj brizi došao je kraj, otkrivamo savršene poklone za bogataše.

Kuća na drvetu vrijedna 62 miliona dolara Ova “kućica” na drvetu ima površinu od 1900m². Kuću je dizajnirala kompanija Master Wishmakers. Kuća na drvetu se satoji od pet etaža koje se spajaju u centralnoj odaji. Prolazi koji povezuju ove etaže su zastakljeni. Ova kuća ima teretanu, spa, staklenik, bazen, liftove…

Kuća na drvetu od 62 miliona $

Kuća na drvetu od 62 miliona $

Jahta vrijedna 92 miliona $ Za ljubitelje jahti stvorena je ova luksuzna ljepotica. Na njoj se posebno se ističe bazen sa staklenim dnom. Jahta može da primi 12 gostiju i 15 članova posade. Također, u njoj se nalazi garaža za glisere i jet ski kao i klub u nivou vode.

Jahta vrijedna 92 miliona $

Jahta vrijedna 92 miliona $

Privatni stadion Ljubitelji sporta će se oduševiti privatnim stadionom sa stotinu sjedećih mjesta. Stadion je dizajnirala tvrtka Populous. Onaj ko želi da obraduje prijatelja milijardera moraće da izdvoji 30 miliona dolara.

Privatni stadijum od 30-ak miliona dolara

Privatni stadijum od 30-ak miliona dolara

Privatni avion Privatni avioni nisu novost u svijetu bogatih. Međutim ovaj avion je jedinstven. Unutražnjost mu je urađena samo od najboljih materijala. Dizajneri su je nazvali SkyJacht. Avion je širi od nekih komercijalnih aviona iz srednje klase. Prima šest putnika koji mogu u avionu i da spavaju. Cijena ovog luksuznog aviona je 83 miliona dolara.

SkyJachta vrijedna 83 miliona $

SkyJachta vrijedna 83 miliona $

Sef I šta je najpotrebnije svakom milijarderu? Sef! Ovaj sef košta 2,5 miliona dolara. On obezbjeđuje najveću moguću sigurnost za novac, nakit i umjetnine.

2,5 miliona vrijedan sef

2,5 miliona vrijedan sef

Tagged under

Leave a Reply