Niskoenergetska kuća 156m2

Druga po redu četvorosobna kuća ukupne površine 155,8 m2 koja poseduje dodatnu prostriju za kancelariju. Dodatna prostorija je idealna za osobe koje rade od kuće. Pažljivo birani elementi poput prelepih lukova, polukružne terase daju kući klasičnu eleganciju. Iz prostranog hola sve sobe su dostupne.

Prelepa kuhinja i veliki trpezarijski prostor zajedno sa dnevnom sobom čine idealnu zonu u koju može da se ugradi prelepi kamin, koji će biti mesto prijatnog porodičnog okupljanja za vreme hladnih zimskih dana. Natkrivena terasa je dostupna iz dnevne sobe i trpezarije. Pored kuhinje postoji velika ostava sa prozorom. U kupatilu se nalazi uslužni prostor sa sistemom za centralno grejanje. Kuća ima veliku kancelariju koja može da se iskoristi i kao soba za goste. U potkrovlju se nalaze tri udobne spavaće sobe i svaka ima svoj balkon. Na spratu postoji i zajedničko kupatilo.

Na našem sajtu upoznaćemo Vas sa više različitih projekata štedljivih kuća koje smo preuzeli sa sajta: ŠTEDLJIVE KUĆE – www.stedljivekuce.rs

Želimo da Vam predstavi nešto novo na tržištu Srbije. U pitanju su štedljive kuće izgrađene od Thermo-Blocka. Revolucionarnog sistema koji se već više decenija koristi u Zapadnoj Evropi i Kanadi. Ovim objektima nije potrebna dodatna termoizolacija. Thermo-Block je jedini proizvod na tržištu Srbije koji u svega 25cm debljine ispunjava novi zakon o energetskoj efikasnosti u zgradarstvu. Projekti kuća su spremni za Vas! Od ideje preko skice do Vaše najlepše prizemne kuće iz snova. Projekti prizemnih kuća nisu jedino što imamo u ponudi. U ponudi su i gotovi planovi za spratne kuće sa kompletnim rasporedom prostorija, njihova funkcionalnost, kvadratura, neophodan materijal.

Thermo-Block sistem je pogodan za izgradnju i višestambenih objekata, spratnosti do 4 etaže. Takođe izgradnju kuće po principu “ključ u ruke”. Vaše je samo da izaberete tip štedljive kuće i nivo uštede koji želite da ostvarite. Kompletna rešenja od niskoenergetskih (tzv. trolitarskih), preko ultra niskoenergetskih (potreba za grejanjem 2-2,5kW za 100m2 stambene površine) do pasivnih kuća (kuća bez klasičnog sistema grejanja). Ukoliko se odlučite da grejete i hladite Vaš objekat na godišnjem nivou za manje od 1€/m2 onda ste na pravom mestu. Postoje stvarni izgrađeni primeri takvih kuća u Srbiji. Troškovi održavanja idealne temperature objekta na godišnjem nivou su niži od troškova kablovske televizije i interneta. Zvuči neverovatno ali ovakvi  objekti su izgrađeni i u Srbiji, po najvišim Evropskim standardima. Slobodno ih obiđite i lično se uverite u podatke koji govore sami o sebi.

Za dodatne informacije posetite sajt ŠTEDLJIVE KUĆE – www.stedljivekuce.rs

• izgradnja kuće ključ u ruke
• Projekti kuća i dokumentacija besplatni
• najlepše kuće u Srbiji koje štede novac

• Cena izgradnje kuće po m2 je na nivou cene montažnih kuća
• Niskoenergetske i eko kuće su dugi niz godina trend u Evropi
• Uskoro će gradnja pasivne kuće u Srbiji postati standard

• Zidanje kuće sa Thermo-Block sistemom je kao dečija igra
• Da gradnja kuće ne postane noćna mora obratite se nama

1 2 3 4

Tagged under

Leave a Reply