Neodoljive barske stolice u industrijskom stilu

Izabrane barske stolice industrijskog i vintage dizajna prelijepo će izgledati u kuhinji pa taman da je uređena u modernom stilu. Ove podesive stolice same po sebi su upečatljive pa nije potrebno stvarati dodatnu dramu u enterijeru. Odlično će izgledati uz rustični, drveni bar, šank ili kuhinjsko ostrvo. Svih 5 modela napravljeno je od čelika dok je sjedište od drveta ili tapacirano.

Industrijski stil je stil prošlosti vrlo često je neodvojiv od vintage stila. Boje koje dominiraju su tamnijih nijansi a svaki komad namještaja u nekoj jakoj boji, kao što je crvena, prostor dodatno učini zanimljivim i pored mnoštva detalja kojim industrijski stil obiluje.

barske stolice industrijski stil1

Stolica Paris

Stolica čistog industrijskog dizajna iz kolekcije Industrial, maksimalne visine 65cm.

barske stolice industrijski stil2

Barska stolica vintage stila

Sjedište stolice je urađeno od orahovine. Metalni dio je elegantan. Maksimalna visina stolice je 75cm.

barske stolice industrijski sti3

Crvena retro stolica

Ova stolica biće zvijezda vašeg bara. Svi metalni dijelovi stolice su u crvenoj boji sa dekorativno urađenim nogama. Zanimljivo bi izgledala u maslinasto zelenoj, žutoj, boji slonove kosti. Maksimalne visine 51cm.

barske stolice industrijski sti4

Stolica Industry

Svojim izgledom podsjeća na stolice iz radničkih hala što joj i daje industrijski izgled. Stolica je maksimalne visine 74cm.

barske stolice industrijski sti5

Vintage stolica sa rotirajućim sjedištem

Sjedište ove barske stolice je napravljeno do kože kojoj je dat vintage izgled. Iako se ne može podići stolica je dovoljne visine.

Tagged under

Leave a Reply