Nekoliko jednostavnih trikova za savršenu kućnu kancelariju

Bilo da imate radni prostor, prostor za učenje, ili jednostavno želite uredno mjesto za malo online kupovine, pogledajte nekolicinu ideja kako posložiti vašu papirologiju, gdje sa zapetljanim kablovima,odnosno kako vaš radni kutak u domu učiniti pedantnim i dobro organizovanim.


Koristite kutije ili košarice

Ako vam u blizini radnog prostora nedostaje ormar, možete se poslužiti    košaricama kao na slici, kako bi ste raskrčili vaš radni prostor i organizovali papirologiju.

 Pogled gore

Ako ste kratki sa prostorom, ubacite police od poda do plafona. Dobijate mnogo prostora, a i vaš radni kutak će izgledati zasebnije.

Namještaj sa točkićima

Ormarić sa točkićima je dobar izbor jer ga je lako sklonit ispod stola onda kada vam nije potreban.

Ugaona kancelarija

Dva stola, jedan nadomak drugog, učiniće da  vam  je sve što vam treba za rad na dohvat ruke, a da sa druge strane ništa od  toga ne smeta.

Pređite na wireless

Laptop umjesto desktopa i bežični štampač izvan vidnog polja, učiniće vaš radni prostor mnogo bolje organizovanim bez zamršenih kablova, a i čišćenje istog će biti olakšano.

Koristite multifunkcionalni namještaj

Ako mislite da nemate dovoljno prostora, pronađite namještaj koji će imati više različitih uloga. Ovaj trpezarijski sto, ukrašen sa nekoliko antikviteta dobija potpuno novi izgled i ulogu.

Tagged under

Leave a Reply