Namještaj na tržištu: Komoda Unika

Italijanski proizvođač namještaja Devina Nais predstavlja stil koji je sinonim za kvalitet, eleganciju i fini zanatski rad. Tradicija vođena ljubavlju prema klasičnim linijama koje  savremenim  prostorima daju prizvuk i sjećanja prošlosti. Ukus i prefinjena ekskluzivnost odgovara najzahtjevnijim očekivanjima.

Upotreba finog i živog materijala kao što je drvo, vješto obrađenog i to tradicionalno – ručno,  čini da shvatimo kako je ponovno  otkrivanje prošlosti jedna od ključnih komponenti savremenog dizajna. To je stil koji nikad ne zalazi, simbol elegancije, luksuza i kvaliteta, kod koga ključnu riječ predstavlja drvo.

komoda unika1

Iz te priče i potrebe za savremenim izrazom  iznikla linija M.15 – novo iskustvo savremenog stila.  Komoda Unika u sebi objedinjuje sve kvalitete i tradiciju  klasičnog tradicionalnog namještaja i savremenog dizajna. Spoj sirovog materijala kao što je drvo hrasta i prilagodljivi dizajn odgovara većini prostora. Savršena je za stan u gradu, kuću okruženu zelenilom ili ušuškano potkrovlje. Nekoliko oblika, različitih veličina i ponuđeni izbor boja, čine je prilagodljivom prostoru i namjeni. S Unikom će Vaš dom će imati jedinstven i originalan komadmodernog nameštaja, gdje detalji imaju vodeću ulogu.

komoda unika2

Komodu Unika možete naručiti u salonu CasaBianca.

Tagged under

Leave a Reply