Moderne dizajn ideje za spavaće sobe svih veličina

U svakom domu spavaća soba je specijalno mjesto. Ona prije svega mora biti udobna i lijepa onima koji spavaju u njoj, bez obzira na njihov personalni stil. Spavaće sobe u ovom postu su pažljivo dizajnirane i dekorisane sa pažnjom na svakom detalju. Osobnost, nevjerovatan namještaj i zavidna estetika čine ove spavaće sobe naprosto veličanstvenim.

Prva spavaća soba posjeduje jednostavan niskoprofilni krevet. Preovladavaju čisti, bijeli detalji. Zidiza kreveta je jedinstvene valovite teksture, što ga u neku ruku čini improvizovanim uzglavljem kreveta.

ideje za spavace sobe1Ova fanki spavaća soba nudi mnoštvo kreativnih ideja, od drvene vitrine na zidu do na nesvakidašnji način iskorištenog prostora ispod kreveta.

ideje za spavace sobe2Ova ultra moderna spavaća soba koristi monohromatski paletu čime je postignut sjajan efekat – prostorija se čini velikom, otvorenom i urednijom.

ideje za spavace sobe3Ogromni prozori u ovoj spavaćoj sobiomogućavaju onome ko prenoći u njoj da se probudi sa predivnim pogledom na okolni pejzaž.

ideje za spavace sobe4Zaista masivni okvir kreveta očigledno je foksuna tačka ove spavaće sobe, koja pored toga ima i kul akcentni zid i blistavi mermerni pod.

ideje za spavace sobe5Više neutralni, mekani tonovi i plišani bijeli tepih čine ovu sobu zaista primamljivom.

ideje za spavace sobe6Naginjući više ka feminističkom stilu, ovoj spavaćoj sobi notu posebnosti daju odbljesci tirkizno plave i boje breskve.

ideje za spavace sobe7Ova velika spavaća soba ima sve što treba da bi njenom gostu bilo udobno, od plišane posteljine, preko saklenih stijena do savršenog mjesta za čitnanje.

ideje za spavace sobe8Drveni paneli na zidu su u kontrastu sa valovitim uzorkom na podu šta ovu inače jednostavnu malu spavaću sobu čini interesantnijom.

ideje za spavace sobe9Siva, crna i bijela zajedno sa ilustracijama istih tonova čine ovu sobu kreativnim utočištem.

ideje za spavace sobe10

Tagged under

Leave a Reply