Marketing

Poštovani budući klijenti!

Portal Uredite Dom je specijalizovani web magazin. Svaki dan naši autori objavljuju tekstove vezane za: uređenje enterijera, uređenje vrta, uradi sam savjete, članke iz oblasti tržišta nekretnina i zanimljivosti. Ni jedan naš tekst ne možete naći na nekom drugom sajtu sa našeg govornog područja!

Naša publika su najviše posjetioci iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine (poredak je prema Google Analytics). Naši posjetioci su osobe svjesne okruženja, amateri ali i profesionalci. Najčešće nas posjećuju žene 65% ali i muškarci 35% .

U mjesecu decembru 2013., naše stranice su otvorene preko 300.000  puta, od čega skoro 20% su posjetioci koji se vraćaju dok su 80%  novi posjetioci. U prosjeku, svaki posjetilac otvori približno 4 stranice. Mjesečna stopa rasta posjeta je 20%!

Za veliki broj ključnih riječi (preko 2000) koje su vezane za temu sajta nalazimo se u samom vrhu pretraga, što možete i sami provjeriti. Najlakše ćemo Vam objasniti koliko je naš sajt posjećen jednom usporedbom. Naime, mjesečno nas posjeti nekoliko puta više posjetilaca nego što ima čitalaca najtiražniji časopis iz ove oblasti! U cilju nam je da posjetiocima ponudimo novi kvalitet a nadamo se da ćemo to uspjeti uz vašu pomoć.

Portal Uredite Dom  pruža Vam nekoliko načina da upoznate naše posjetioce sa svojim brandom, proizvodima ili uslugama. U ponudi su različite reklamne pozicije po povoljnim cijenama. Preuzmite naš media kit i upoznajte se sa našom ponudom. Takođe, ukoliko želite da budete sponzor naše nove rubrike “Poklanjamo” slobodno nas kontaktirajte, uslovi su vrlo povoljni.

Ako imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte rado ćemo odgovoriti na sve zahtjeve.

Poštovani klijenti, prihvatamo sve vrste Visa i Master kartica kao i plaćanje PayPal-om, MoneyGram-om i Western Union-om. Za više detalja kontaktirajte nas.

total_sales:
0