Kuhinje sa potpisom

Prilikom opremanja kuhinje svaka ideja je zlata vrijedna, posebno ako te ideje potiču od poznatih dizajnera enterijera. Heidi Piron je dizajner kuhinja koji na vješt način koristi mix modernog i klasičnog.

kuhinja_1Za nas ovo je jedna od najljepših kuhinja. Pogledajte izbor boje za kuhinjske elemente, vintage stil ali u novom ruhu. Mješavina crne i tamno plave je odličan izbor. One unose toplinu i eleganciju u isto vrijeme u ovaj prostor. Središnje ostrvo je napravljeno od masivnog drveta a kožne visoke stolice su se odlično uklopile u cijelu sliku. Kako bi osvjetljenje stilski pratilo cijelu kuhinju, izabrani su lusteri koji asociraju na fenjere. Za pod je korišten dekorativni kamen.

 kuhinja_2Heidi Piron je dizajnirao i jednu kuhinju koja se može opisati kao savršenstvo u bijelom. Ova kuhinja prosto isijava svjetlost. Radne površine kuhinje i središnjeg ostrva su napravljene od bijelog mermera. Kako ne bi sve bilo bijelo, dodane su barske stolice od tamnog drveta. Za trpezarijski stol izabrane su stolice od sive kože i crni trpezarijski stol. Istinski kontrast na bijelu kuhinju. Kuhinjski uređaji su hromirani što dodatno reflektuje svjetlost. 

kuhinja_3Još jedna kuhinja nas je oduševila. Perfektno izvedena kombinacija sivih pločica i radnih površina sa kuhinjskim elementima u boji drveta. Ove elegantne stolice su izuzetne. Na nas su jak utisak ostavili kuhinjski kabineti i ostrvo u ovoj boji drveta koji prati linije stabla, jednostavno donose toplinu i stil u ovu kuhinju.

kuhinja_4I na kraju smo odabrali još jednu bijelu kuhinju, idealna za ljubitelje skandinavskog stila. Kontrast bijelim kuhinjskim kabinetima i zidnim pločicama od mermera je pod u tamno sivoj boji. Prostor je oživljen zelenim elementima.

Tagged under

Leave a Reply