Komode za svačiji ukus

Organizacija doma je nezamisliva bez komoda. Možete ih naći dnevnom boravku, spavaćoj sobi, hodniku u vidu cipelarnika, kuhinji, kupatilu čak. One su najjednostavnije rješenje za sve sitnice koje su vam neophodne.

komoda_1Limitirani ste prostorom? Ni budžet vam nije veliki za komodu? Ovakva jednostavna komoda idealno je rješenje za dnevni boravak. U isto vrijeme imaćete prostor za multimediju, za knjige, DVD kolekciju itd.

komoda_2Za mali hodnik ili predsoblje ovakav cipelarnik će omogućiti da uredno organizujete svu obuću ali u isto vrijeme da imate i korisni prostor za druge sitnice, kao što su: četka za čišćenje cipela, krema, alat…

komoda_3Veliki broj stanova ima ugrađene ostave. U nekima te ostave imaju namjenu špajiza. Kako bi ovaj prostor što bolje iskoristili na police postavite korpe i plastične kontejnere a na vrata dodatne korpe.

komoda_4Najčešća upotreba komoda je u trpezariji ili u kuhinji. Pored stila te komode moraju zadovoljiti i u funcionalnosti. Prostor iznad komode možete upotrijebiti za dodatnu policu i stalak za čaše. Na komodu postavite svoju zbirku vina ili rakija, porculana…

komoda_5U dječijoj sobi posegnite za što jednostavnijim rješenjem. Umjesto ladica uvucite ovakve plastične kontejnere. U njih možete složiti dječiju odjeću ili igračke, lako se održavaju i lako ih je zamijeniti. 

komoda_6U spavaćoj sobi komoda je komad namještaja koji treba da je oplemeni i stilski i funkcionalno. Uobičajene komode će biti zadovoljavajuće rješenje za ostavljanje veša, čarapa, zimskih aksesoara… Potrudite se da se komoda ističe u odnosu na drugi namještaj.

Tagged under

Leave a Reply