Kako aranžirati ručnike ili peškire u kupaonici

Otvorene police su posljednji trend u uređenju enterijera. Ovaj zanimljivi trend će zasigurno biti zanimljiv svima koji se spremaju da preurede svoje kupaonice. Prilikom uređenje kupaonice obratite pažnju na aranžiranje ručnika kao nezaobilaznog elementa svake kupaonice.

Od kačenja ručnika na čiviluke do slaganja u rolne, ručnike složite onako kako smatrate da odgovara vašem stilu. Mnoga moderna kupatila imaju ugradne police. Te police možete iskoristiti na različite načine a jedan od njih je i odlaganje peškira. U njih postavite pletene korpe od pruća, male tacne, naizmjenično ih zatvorite, bitno je da se izgubi osjećaj monotonije. Izbjegnite korištenje plastičnih korpi. Ako vam je kupaonica u neutralnim bojama, taj jednolični dizajn razdrmajte peškirima u boji. Ručnici ne samo da će unijeti boju u ta kupatila već i teksturu. Njihova tekstura učiniće kupatilo ugodnim, relaksirajućim, toplim i gostoprimljivim.

Jedan od najzanimljivijih načina da izložite ručnike je na merdevinama. Merdevine su idealan dodataka za minimalistička moderna kupatila. Uparite ih sa elegantnom pletenom korpom i automatski ste dobili trendi i funkcionalno mjesto za ručnike. U malim kupatilima štoviše koristite otvorene police. One će učiniti da kupatilo vizuelno bude veće i dodaće prijeko potrebnu teksturu.

Jedno od osnovnih pravila prilikom uređenja modernog kupatila je korištenje vertikalnog prostora. Iskoristite zidove kupaonice da bi stvorili inovativna mjesta za skladištenje ručnika. Ljepota i sofisticiranost ovih ostava za peškire je u svom aranžmanu i dizajnu više nego u veličini jedinice. Bitno je držati ih proporcionalnim sa veličinom kupaonice. Nadamo se da smo vam pokazali kako izlaganje ručnika može imati pozitivan učinak na cjelokupni izgled kupaonice.

Tagged under

Leave a Reply