Ideje za male kupaonice koje će vas oduševiti

Najveći broj dizajnera enterijera, kada dođe do osmišljavanja dizajna male kupaonice, nastoji sve pojednostaviti, minimalizirati, ne mijenjati ništa dramatično,… što je itekako pogrešno! Uvriježeno je mišljenje da smjele ideje treba ostaviti za veće prostorije, što je takođe pogrešno. Mi, i mnogi vodeći dizajneri, mislimo da prostorija koja je bez nekog dramatičnog elementa – dosadna, a ko želi da boravi u dosadnoj prostoriji?

Ništa nije ljepše i bolje od male prostorije sa velikom idejom. Shodno tome predstavljamo vam nekoliko ideja koja će promijeniti vaš stav o malim kupaonicama.

ideje za male kupaonice1

Najjednostavniji način za stvaranje odvažnog dizajna male kupaonice je postavljanje akcentne tapete. Na inače jasne geometrijske linije male kupaonice ova tapeta sa motivima poteza kista je izvrstan kontrast.

ideje za male kupaonice2

Za one odvažnije sljedeća mala kupaonica je pogodak. Akcentni zid obložen je recikliranim drvetom, visoki keramički umivaonik odmaknut od zida i šlag na tortu je fenomenalan kristalni luster kao kontrast grubo obrađenom drvetu.

Ljubitelji boje sa sljedećim primjerom doći će na svoje. Mozaik pločice su idealan način da se unese boja u malu kupaonicu. Kako bi slika ostala cjelovita upotrijebljen je viseći umivaonik kao i polica.

ideje za male kupaonice3

Art Deco stil je elegantan i luksuzan. Ako želite da stvorite luksuzno kupatilo a niste sigurni kako to uraditi jer vam je površinski malo pogledajte sljedeću ideju. Zvijezda ove male kupaonice su geometrijske tapete. Podne pločice u vidu malih osmougaonika su trend 2016. godine a kako bi Art Deco stil dobio svoj konačni oblik upotrijebljeno je adekvatno ogledalo i komoda.

ideje za male kupaonice4

Stvaranje tople atmosfere u kupaonici nije lako. Materijali u tom slučaju igraju bitnu ulogu baš kao što je ovaj umivaonik boje rđe na kome se poigrava svjetlost. Zidovi su obojenidekorativnom tehnikom a slična boja je upotrijebljena i za ram ogledala.

Ako smo vas uspjeli zainteresirati ovim idejama znači da ste na putu da prihvatite promjene koje će promijeniti vaš život na bolje.

Tagged under

Leave a Reply