Holivudski srcelomac iz 90.-ih prodaje svoj dom

Sjećate li se serije koja je bila popularna 90.-ih godina prošlog vijeka, Beverly Hills, 90210 i srcelomca iz te serije, Dylan McKay? Luke Perry koji je glumio Dylana odlučio se da proda svoj dom, u pravom smislu te riječi. Kuću je kupio 1998. godine za manje od 1 milion dolara a sad ju prodaje za skoro 3 miliona. Da li dva miliona zarade mogu kompenzovati sentimentalnu vrijednost? Luke Perry je trenutno angažovan kao glumac u seriji Ties That Bind, za koju vjerovatno niste čuli.

Kuća se nalazi u susjedstvu Los Angelesa, Hancock Parku. U njoj se nalazi pet spavaćih soba i četiri kupaonice. Glavna spavaća soba ima prostrani balkon. Uređena je u mediteranskom stilu i izgrađena 1933. godine. Prostire se na dvije etaže i na 380m².  Krase je kružne, unutrašnej stepenice, velika dnevna soba sa kaminom i francuska vrata.

Pored navedenih prostorija u kući se ističe kućna biblioteka sa kaminom takođe. Garaža je rezervisana za tri automobila. Dvorište je prostrano i skriveno od zantiželjnih očiju. U njemu se nalazi grijani bazen ali i veliko igralište za djecu.

Kuća zahtjeva renoviranje ali onom ko će je platiti 3 miliona to neće predstavljati veliki problem. Kako izgleda kuća Luke Perryja pogledajte u galeriji ispod.

Tagged under

Leave a Reply