Gdje kupiti vrtni namještaj?

Ukoliko ste se pitali gdje da kupite vrtni namještaj, saksije, podove za vaš vrt ili balkon, donosimo vam izbor akcijskih cijena vrtnog namještaja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Cijene su u lokalnoj valuti. Izabrali smo najpovoljnije ponude za vas. 

Viseća saksija sa petunijama.

Viseća saksija sa petunijama.

Viseću saksiju sličnu ovoj, možete naći u Bat prodajni centar Čakovec u Hrvatskoj po cijeni od 20,98kn. U Srbiji naručite sličnu saskiju preko Floraekspres kataloške prodaje po cijeni od 490din.

Pločice za vanjske prostore.

Pločice za vanjske prostore.

Betonske ploče koje će vam omogućiti identičan izgled vrta možete naći u Baumaxu po cijeni od 20,90kn po komadu. Mramorni šljunak ko na slici nađite isto u Bumaxu, cijena mu je 49,99kn po vreći od 25kg. Baumax se nalazi u svim većim gradovima u Hrvatskoj.

Vrtni metalni namještaj, bistro set.

Vrtni metalni namještaj, bistro set.

Metalnu vrtnu garnituru koja će vam pomoći da dobijete sličan izgled možete naći u Harvey Normanu u Zagrebu, sto košta 499kn a stolica po 299kn. U Baumaxu potražite daske za pod, 69,99kn po komadu. U tržnom centru Merkur u Srbiji možete naći slične stolice po cijeni od 7699din i sto od 12999din. Merkur se nalazi u Beogradu i Novom Sadu. U BiH preko Pik-a možete naručiti stolicu po cijeni od 115KM a sto po cijeni od 125KM.

Namještaj za vrt od drveta.

Namještaj za vrt od drveta.

Stolice slične ovima možete naći u Harvey Normanu u Zagrebu po cijeni od 399kn. U Baumaxu sličan sto sa dvije stolice košta će vas 399kn. Sto i stolice pronađite u Kiki po 7490din po komadu. Kika se nalazi u Beogradu. U Bosni i Hercegovini identičnu garnituru možete naručiti preko pik-a po cijeni od 359KM

Vrtni namještaj od sintetičkog ratana.

Vrtni namještaj od sintetičkog ratana.

Stolice i sto koje vam mogu poslužiti u uređenju vrta a da dobijete sličan izgled potražite u Bauhausu cijena stolice je 459,90kn a stola 1299kn u Jysk u svim većim Hrvatskim gradovima. Slične stolice potražite u Home centru u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu po cijeni od 10799din ili u Kiki Beograd po cijeni od 14990din, sto u Kiki kupite za 19290din. Stolice u Bosni i Hercegovini kupite kod Rattan sedia, Brčko, po cijeni od 140KM.

Drveni sto i stolice koje poslije upotrebe možete sklopiti.

Drveni sto i stolice koje poslije upotrebe možete sklopiti.

Ovaj sklopivi sto i stolice možete naći u Bauhausu, sto i dvije stolice koštaju 399,90kn. Bauhaus se nalazi u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Takođe u Srbiji u Home centru, slične stolice i sto možete naći po cijeni od 8999din za dvije stolice i sto.

Tagged under

Leave a Reply