Farel Vilijams sada traži $11 miliona za apartman u Majamiju

Farel Vilijams (Pharrell Williams) je zadnju godinu dana pod sretnom zvijezdom ili šeširom, kako hoćete. Ovaj kvalitetni producent, pjevač, tekstopisac, umjetnik, autor i ko zna šta sve ne još, ponovo je objavio da prodaje svoj apartman u staklu u Majamiju. Samo ovaj put cijenu je povećao za cijelih 100.000 dolara.

Zašto je povećao cijenu? Pa vjerovatno misli da je napokon došao njegov čas. U životu mu sve ide. Snimio je album na kome se nalaze i pjesme sa Džastin Timberlejkom (Justin Timberlake) i Ališom Kiz (Alicia Keys). Takođe, imao je nastup u sklopu dodjele Gremija i Oskara. A njegova pjesma #Happy” je planetarni hit. I oženio se dugogodišnjom djevojkom.
Vilijams je kupio ovaj stan 2007. godina za oko 12,2 miliona. Zatim ga je kompletno preuredio. Namjestio ga je svojim radovima i namještajem iz sopstvene kolekcije. Sam apartman ima pet spavaćih soba, sedam kupaonica, krovnu terasu, bazen, ljetnju kuhinju,… a čitav stan se prostire na skoro 900m². Zahvaljujući staklenim površinama koje je dao da se izrade, penthaus ima pogled na sve četiri strane svijeta. Prekrasan pogled se pruža na Majami i Atlantski okean. Naravno uz ovakav penthaus dolazi i garaža. Na kraju pogledajte kako sve to izgleda.

Tagged under

Leave a Reply