Džoni Dep prodaje selo u Francuskoj

Očigledno je da se Džoni Dep ne plaši velikih poteza, bilo da se radi o njegovim zanimljivim odjevnim izborima ili nekonvencionalnim filmskim ulogama, a izgleda da ni njegova nepokretna imovina nije pošteđena ove odvažnosti. Prema časopisu „Wall Street Journal“, čitavo francusko selo bilo je u vlasništvu ovog slavnog glumca gotovo petnaest godina.

dzoni dep1

Ali danas, imanje sa dvanaest građevina stavljeno je na prodaju. Cijena? Približno 26 miliona dolara, u koju ne ulaze samo nekretnine, nego i Depove lične stvari, kao što su namještaj, umjetnine i knjige.

dzoni dep2

Džoni Dep je prvobitno potrošio 10 miliona dolara da obnovi strukture iz 19. vijeka, koje su napravljene od prirodnog kamena, drvenih greda, i ukrašene sa terakota krovovima.

dzoni dep3

Krajnji produkt je testament ličnog stila slavnog glumca. Bivša crkva je transformisana u gostionsku kuću, sa garderoberom ugrađenim u nekadašnju ispovjedaonicu, dok je vinski podrum, dekorisan sa lobanjama i svilenim ešarpama, estetski podsjetnik na jednu od Depovih najpoznatijih uloga u franšizi „Pirati s Kariba“.

dzoni dep4

Ovo nevjerovatno i bezvremeno imanje je zadržalo mnogo od svog prvobitno istorijskog izgleda, ali tu su, naravno i neke moderne strukture, uključujući dva bazena, teretanu i skejt park izgrađen za Depovog sina.

dzoni dep5

Glavna kuća mjeri oko 400 kvadratnih metara i posjeduje pet spavaćih soba, tri kupatila, i umjetnički studio gdje Džoni Dep provodi vrijeme baveći se slikarstvom.

dzoni dep6

Bliži pogled na francusko seoce u vlasništvu slavnog glumca Džonija Depa na fotografijama ispod.

dzoni dep7

Tagged under

Leave a Reply