Dvije kuće na dvije obale od Marc Anthony-ja na prodaju

Nakon vjenčanja sa svojom novom izabranicom, venecuelanskom ljepoticom, Shannon De Lima, Marc Anthony je odlučio da proda svoje dvije kuće. Jedna se nalazi na istočnoj obali SAD a druga na zapadnoj ukupne cijene oko 15 miliona dolara!

Skuplja kuća se nalazi na Long Islandu u luksuznoj četvrti,  Brookville area. Kuá je u kolonijalnom stilu na dva nivoa. Posjeduje 10 spavaćih soba, osam kupaonica, biblioteku u mahagoniju, kamine u većini soba, kućni bioskop, profesionalni studio, … Na spratu, u odovojenom krilu, se nalazi  5 spavaćih soba i isto toliko kupaonica uređenih u bijeloj boji. U dvorištu se nalazi veliki bazen, tenisko igralište, njegovane zelene površine … Kuću je kupio 2000. godine dok je bio u braku sa  Jennifer Lopez.

prelepa kuca7

Druga kuća se nalazi u Južnoj Kaliforniji i cijena joj je 2,75 miliona dolara. Uređena je ušpanskom stilu. Kuća posjeduje: šest spavaćih soba, osam kupaonica, kućni bioskop, vinski podrum, … Dvorište je zadivljujuće sa tropskim biljkama, otvorenim bazenom, gazebom, otvorenim barom…

Kuća Marc Anthonyija u Kaliforniji

Zaista dvije nekrenine od kojih zastaje dah.

Tagged under

Leave a Reply