Drvena koliba, spoj prirode i luksuza

Današnja priča nas vodi na jedno pomalo neobično mjesto. Nije samo mjesto neobično već i koliba o kojoj ćemo pričati. Okružena zelenilom, opremljena luksuznim namještajem, ova drvena koliba je prekrasno sklonište za sve one željne odmora i relaksacije. Napravljena od dasaka, ova jednosobna koliba je sve što vam ikada može trebati. Topli enterijer okružen sa neoskvrnutom prirodom pruža vlasnicima istinski mir.

Dnevna soba je zajedno sa kuhinjom jedan veliki otvoreni prostor u kom dominira kuhinjsko ostrvo od dasaka. Radna ploča je betonska. Sve izgleda staro i udobno. Što je najvažnije, cijeli prsotor je povezan sa vanjskom terasom velikim francuskim vratima. Dio gdje je ugaona garnitura je ušuškan i gleda na prelijepi kamin.

Odmah pored je smještena spavaća soba u kojoj centralno mjesto zauzima veliki francuski ležaj. Baš kao i ostatak enterijera sve je izrađeno od recikliranog drveta tj. dasaka. Pod je takođe drveni na pojediniim mjestima prekriven kožama.

Kroz klizna vrata se iz spavaće sobe ulazi u ne tako malo kupatilo. I taman kada pomislite da ste sve vidjeli kupatilo vas iznenadi sa svojim vintage detaljima, kao što je umivaonik od betona ili stari vodokotlić.

I da ne dužimo više, pogledate galeriju ove udobne, zanimljive i ukusno uređene drvene kolibe.

Tagged under

Leave a Reply