Centralna tačka hodnika

Hodnik je prostorija koja našim gostima  prva želi dobrodošlicu. Vrlo često na osnovu nje se stvara prvi utisak o domaćinu. A najbolji način da napravite dobar prvi utisak je stilom.

Bili veliki ili mali, hodnici bi trebalo da imaju centralnu tačku. Najbolji komad namještaja za stvaranje centralne tačke je konzola sto.
Konzola sto u vintage stilu.

Konzola sto u vintage stilu.

Ovi stolovi su dovoljno uski da ne zauzimaju isuviše prostora ali dovoljno široki da možete na njih ostaviti ključeve, telefon, sat… Kako bi upotpunili sliku, iznad konzola stola okačite ogledalo, sliku ili veliki sat. Prilikom izbora stola obratite pažnju na boje. Vrlo često hodnici su tamne prostorije bez mnogo prirodne svjetlosti,
izaberite sto u svijetlim bojama. Takođe, odlična ideja je postaviti sto od metala bilo u boji zlata ili hroma. Ove sjajne površine reflektovat će svjetlost i unijet još malo dodatne svjetlosti.
Konzola sto od kovanog željeza.

Konzola sto od kovanog željeza.

Kovano željezo nije loša ideja. U skorije vrijeme izuzetno popularni su stolovi od providne plastike ili pleksiglasa, posebno ako se kombinuju sa tradicionalnim elementima.
Tagged under

Leave a Reply