Bojan Bijelić, muškarac sa stilom

Dvadesetdevetogodišnji pop pjevač, Bojan Bijelić, već je dosta dugo na estradnom nebu. Prije četiri godine kupio je stan od osamdeset kvadrata na Vračaru u Beogradu, a mi smo imali želju da pogledamo koliko Bojan ima stila.

Stan Bojana BijelićaIako ima priliku da naslijedi očev posao, Bojan je odlučio da se okuša na sasvim drugom polju. Prije deset godina je snimio svoj prvi album a sada je vec poznato ime. Ovaj prelijep stan sam je osmislio. Stan je u modernom stilu sa dosta drveta i metala. Dnevni boravak i kuhinja čine jednu cjelinu. Odmah nam je pažnju privukla kuhinja. Modernih, jasnih linija, sa ugradnim uređajima u crnoj boji. Po veličini kuhinje, a da ne znam da je Bojanov stan, zaključili bi odmah da je momački stan. Kuhinja je od ostatka dnevnog boravka oivičena tepihom koji jasni determiniše granicu između ova dva funkcionalna dijela.

Stan Bojana BijelićaOčekivali bi da u dnevnom boravku dominira garnitura za sjedenje od bijele kože ali u ovom slučaju to nije slučaj. Razlog je što ju je Bojan stavio u ćošak. Možda je ovo jedna od rijetkih grešaka u uređenju ovog stana. Ovu lijepu, bijelu, kožnu garnituru trebalo je istaknuti. Međutim, centralna tačka dnevnog boravka je komoda koja je nasuprot ugaone garniture za sjedenje. Žao nam je što je sve prozore zakrio zavjesama. Rijetki su stanovi sa ovoliko prirodne svjetlosti.

Stan Bojana BijelićaBojan je još jednom pokazao da ima stila u spavaćoj sobi. Normalno je da javna ličnost ima mnogo odjeće. Umjesto klasičnog plakara Bojan je napravio garderober sa staklenim zidom. Na ovom fenomenalnom garderoberu pozavidjeli bi mu i puno bogatije i poznatije ličnosti. Spavaća soba bojama i teksturama prati dnevni boravak i kuhinju. Zid iznad uzglavlja kreveta obojen je dekorativnom tehnikom u sivoj boji, što je pravi pogodak. Zanimljiv je izbor fotelja kako u dnevnom boravku tako i u spavaćoj sobi.

Stan Bojana BijelićaI na kraju poseban pečat ostavlja kupatilo sa jacuzzijem i saunom. Prava oaza mira i relaksacije. Ovaj mladi umjetnik pokazao je kako treba dekorisati stan da bude lijep, udoban i sa stilom.

Izvor: Hello
Tagged under

Leave a Reply