Blagdanske trendi boje ove zime

Iako je još uvijek studeni, vrijeme je da počnete sa pripremama za savršene blagdane. Ako ste u potrazi za nečim novim i svježim, možete da počnete sa kupovinom jednom kada imate jasan koncept što želite. Važan dio kod izbora blagdanskih ukrasa je boja  a upravo o tome ćemo i pričati.

ukrasi_1Tokom posljednjih nekoliko tjedana iskristalisale su se boje koje su u trendu ove godine. Ove godine dizajneri su učinili odmak od tradicionalnih boja i učinili ove blagdane zabavnim i svježim. Naravno, ove boje se ne mogu uklopiti u svaki enterijer jer jednostavno, stilski, ne mogu da odgovaraju svakom prostoru.

Dobitnička kombinacija ove godine su svijetlo tirkizna (akva, mentol), bijela, srebrena i zlatna. Ove boje su oštre, osvježavajuće i elegantne. Nalaze se u mnogim kolekcijama a jedna od zapaženijih je Arctic Luster Trend Collection. Krenite u potragu za svim onim dodacima za svoj dom koji će ga osvježiti tijekom blagdana. Jastuci, borovi, ukrasne kuglice, ukrasne šišarke, pahulje… izbor je veliki. Potražite i tirkizne svijećnjake koji će stvoriti posebnu atmosferu u vašem domu.

ukrasi_4

Jastuci, jeleni, vijenac, bor u trendi bojama ove zime

ukrasi_6Ove godine zlatna boja se vratila na velika vrata. Zlato dodaje dubinu ovoj paleti pružajući topli kontrast zimskim tonovima. Zlatna boja u kombinaciji sa akva i bijelom je šik, ovim bojama ukrasite blagdansku trpezu. Upotrijebite ubruse boje zlata, akva čaše, bijele podmetače za tanjure sa motivom pahuljica. Tirkizna boja u kombinaciji sa srebrenom ili zlatnom je idealna za zabave. Nabavite umjetni bijeli bor i okitite ga zlatnim i tirkiznim ukrasima za najbolji učinak i spremni ste da uživate u blagdanima sa sebi dragima. 

Tagged under

Leave a Reply