Bike Shelf regal, rješenje za urbane bicikliste

Zaljubljenici u biciklizam koji žive u gradovima sreću se sa jednim velikim problemom – gdje i kako smjestiti biciklo kada se ne koristi. Za njih je biciklo, nerijetko, najdragocjenija stvar koju posjeduju i materijalno i sentimentalno. Bike Shelf je rješenje koje je napravljeno da se biciklo smjesti na pijedestal a ujedno da bude regal i pametno rješenje za skladištenje stvari. Bike Shelf je izvanrednog dizajna a vrlo lijepo će se uklopiti u enterijer.

regal za biciklove1

Bike Shelf je modularnog dizajna i sastoji se od baze na koju se smješta biciklo bez obzira na veličinu i tip. Držač gume je napravljen od nerđajućeg čelika i univerzalan je. Na gornju šipku se može okačiti odjeća a sa spoljne strane zidova nalaze se držači na koje se mogu okačiti jakne, rančevi, kacige… a koji se po potrebi mogu pomjerati.

regal za biciklove2

U Bike Shelf je ugrađena i LED rasvjeta fokusirana na biciklo koja može da posluži i kao intimno osvjetljenje prostorije. Ovaj regal dolazi u dvije boje i u nekoliko izvedbi, bolje reći dodataka. Informacije o kupovini možete dobiti na stranici proizvođača Vadolibero.

Tagged under

Leave a Reply