Barbie kuća na prodaju

Izgleda da je Barbie spremna za selidbu. Jedan oglas koji se pojavio na poznatom sajtu za oglašavanje prodaje nekretnina je potresao tržište. Barbie prodaje svoju Kuću iz snova na Malibuu! Međutim sumnjam da ćete to moći priuštiti jer cijena je astronomskih 25 miliona dolara! 

Photographer Dennis DiLaura Stylist Susan Job 1148931A retouched claire harlanBarbieina pinktastična kuća je trospratnica, ima pink spavaću sobu, pink kuhinju, pink lift, pink dnevnu sobu sa pogledom na okean, jacuzzi na krovu. Naravno podovi su obloženi pink granitom a zidovi ukrašeni sa svjetlucavim kopijama dijamanata.

Kao što je i većina pretpostavila ovaj oglas zapravo nije stvaran! To je dio PR kampanje “tražimo Barbie novi dom iz snova”. Što nam je i drago, ipak ta silna pink boja … Kao što i sam oglas kaže Barbie prodaje stari dom a u potrazi je za novim. Nova bi trebala da ima više prostora za prijatelje i njene kućne ljubimce ali i za njenu odjeću. Barbie se uselila u staru kuću 1962. godine. Prema sajtu Trulia, Barbie je izabrala pravo vrijeme za “prodaju” svoje kuće jer je u januaru promet nekretnina u Malibuu iznosio 75 miliona dolara.

Tagged under

Apologies, but no related posts were found.

Leave a Reply