50 Nijansi sive (Luksuzni apartman u sivim tonovima)

Grafički studio Viarde bavi se 3d vizualizacijom projekata za kompanije različitih branši, sa naglaskom na dizajnu enterijera i arhitekturi. Ovo je jedan primjer kako zapanjujuće i realistično ova vrsta modeliranja može izgledati.

Elegantnan i moderan dizajn apartmana koji je zbog preovladavajuće sive boje nazvan ”50 nijansi sive”,  prepoznatljiv je u svim prostorijama počev od sunčane dnevne sobe pa do zavidnog gardarobera.

Plišana sofa u dnevnom boravku  je kontrasna čistim linijama koje preovladaju u stanu, dok je bojom ostala vjerna monohromatskoj temi. Dizajneri vjerovatno nisu htjeli žrtvovati svu udobnost u ime stila.

Trpezarija, kuhinja i dnevni boravak su otvorenog tipa, dakle njihove granice ocrtava samo namještaj. To ovaj stan čini idealnim za zabave i žurke.

Prostrani gardarober je možda i najimpresivnija prostorija u ovom stanu. Sa dovoljno prostora za presvlačenje i sa mnogo polica i ladica za pohranu odjeće ovaj gardarober je pravi raj za sve zaljubljenike u modu.

Kupatilo je prostorija u kojoj je najčešće stil kompromitovan zbog praktičnosti, ali u ovom slučaju Viarde tim je uspio da ga na pravi način uklopi sa opštom temom apartmana.

sivi apartman, kamin

Tagged under

Leave a Reply