5 ideja za police za svaku prostoriju

Police su najjednostavnije i najjeftinije rješenje za smještanje stvari u svakoj prostoriji. One mogu biti i ukras svake prostorije. Izbor unikatnih polica od presudnog je značaja za lični stil. Bilo da prekrivaju cijeli zid ili je samo nekoliko postavljeno na njega boja, konstrukcija i stil daće poseban pečat enterijeru u kome su.

Dizajn John Gidding

Stare police osvježite novim slojem boje a prostore između njih obojite sa bojom. Pri tome izaberite tri komplementarne boje koje se slažu sa ostatkom enterijera.

police1

Dizajn Ilija Karlušić

Police sjajno bijele boje ukrasite sa LED svjetlima postavljenim ispod polica. Idelano rješenje za kućne uredei druge minimalistički uređene prostore.

police2

Dizajn Andreea Avram Rusu

Po zidovima dječije sobe instalirajte police. Zid iza polica obojite u različite boje a u pojedine prostore ubacite košare.

police3

Dizajn John Gidding

Police su odlično rješenje za moderne kuhinje. Upotrijebite isti materijal za police i za radne površine. Da biste izbjegli haotičan izgled grupišite isto posuđe.

police4

Dizajn John Gidding

Kreirajte osjećaj visine u kupaonici smještenoj u potkrovlje sa policama. Prostor polica neka bude visok a police uske kako ne bi zauzele isuviše prostora.

police5

Tagged under

Leave a Reply