5 ideja kako urediti sobu za tinejdžera

Dijete kada uđe u pubertet stiče nove poglede na život. Njegova soba treba da počne da odrasta sa njim. Međutim, ona i dalje treba da bude njegova zemlja iz snova, u kojoj se može opustiti, igrati, učiti, družiti sa prijateljima.

Bilo da imate dvoje tinejdžera ili jednoga, koncept uređenja sobe je isti, izaberite temu. Ako preferirate moderni stil ova soba za tinejdžere u modernom stilu je možda baš ono što tražite. Krevet na sprat, moderan tepih na kocke i dva radna stola…

Manjak prostora u stanovima je stalni problem. Zašto ne iskorisititi i potkrovlje kao sobu za tinejdžere. Dajte im malo privatnosti a sebe zabavite uređenjem ove male prostorije. Bijela boja je uvijek dobar izbor za ovakve prostore.

soba_za_tinejdzere_2

Ako vaše dijete voli more, jedrenje, surfanje ili uopšte ljeto, njegova soba inspirisana ljetom i plažom je odličan izbor. Na zid zalijepite veliku foto tapetu, upotrijebite grubo tesano drvo za namještaj, malo grilja i završili ste posao. Detalji u tirkiznoj boji su odličan izbor.

soba_za_tinejdzere_3

Želite da oduševite svoje dijete, uredite mu sobu sa temom skate. Moderno, udobno sa elementima military stila. Ne zaboravite police za skate daske.

soba_za_tinejdzere_4

Za kraj smo ostavili jednu sobu koja je topla, udobna a opet tako mladalačka. Upotrijebite dekorativne cigle bar za jedan zid, namještaj tamno smeđe boje i već ste pola posla završili.

soba_za_tinejdzere_5

Tagged under

Leave a Reply