3 ideje za vašu kuhinju

Kuhinje su bitno mjesto u vašem domu. Uobičajeno je da u njima provodimo sve više vremena. Kuhanje je opet u modi. Ako ste u potrazi za idejama kako da nadogradite vašu kuhinju pronašli smo četri  koje ća vam se svidjeti.

Kuhinjske pločice iznad sudopera su ono što se najviše primjeti. Investirajte nešto novca i kupite kuhinjske pločice koje će učiniti čudo za izgled vaše kuhinje. Prostor između gornjih i donjih kuhinjskih elemenata je malen i postavljanje ovih pločica nije skupo.

Svjetla ispod viseće kuhinje

Svjetla ispod viseće kuhinje

Instaliranje svjetla na dno gornjih kuhinjskih elemenata je odličan način da napravite akcentnu rasvjetu i osvjetlite radne površine. Ovu rasvjetu je lako instalirate i nije potrebno nikakvo određeno znanje.

Držač za tablet

Držač za tablet

Sve više koristimo tablete, oni su višestruko korisni. Ako volite da gledate kuharske emisije ili jednostavno da kuhate prema receptima sa interneta, držač za tablete koji se montira za kuhinjski element je odličan dodatak vašoj kuhinji. Ako razmišljate o poklonu za Božić ili Novu godinu razmislite o ovome.

Dodatne utičnice

Dodatne utičnice

Postavili ste nove kuhinjske pločice međutim ukupan izgled vam kvare kablovi i utičnice i prekidači u zidu. Zaboravite na njih, Instalirajte dodatne utičnice koje se izvlače iz radne površine. Jednostavno kada vam je potrebna utičnica za mikser samo je izvucite.

Tagged under

Leave a Reply