20 Jedinstvenih klub stolića – II dio

Ukoliko vam se dopalo 10 klub stolova iz prvog dijela članka, onda vas ni drugih deset neće ostaviti ravnodušnim. Pogledajte ih u nastavku članka!

klub stoliciUključivanje prirodnih elemenata u dizajn namještaja je jedno, ali ovakav klub stolić je nešto sasvim drugo. Sa mahovinom ispod staklene ploče, ovaj dizajn je zaista jedinstven i eko-prijateljski.

klub stolici1Ova zanimljiva kombinacija mape svijeta i akvarijuma je zrela da se adaptira u jedanklub stolić.

klub stolici2Nije svaki dom opremljen sa kaminom, no i sa ovakvim kafe stolićem možete uživati u pogledu na plamen vatre.

klub stolici3Ovaj klub stolić naoko jednostavnog dizajna ostavlja dosta prostora za skladištenje materijala za čitanje.

klub stolici4Ili napravite sto sa sopstvenom porukom, kao što ovaj jednostavno kaže “SHAZAM“.

klub stolici5Dizajna pomalo sličnog predhodnom stolu, ova jedinstvena kamena kreacija ima mnoštvo “procjepa“ i usjeka za knjige i časopise.

klub stolici6Ako prirodno baš i nije ono što vas inspiriše, pustite nadprirodno da uđe u vaš dom, sa ovim klub stolićem smještenim na leđima zmaja.

klub stolici7Nemojte skrivati štrebera u vama. Pustite ga da zasija u punom sjaju sa ovim klub stolićem ukrašenim kompjuterskim komponentama.

klub stolici8Klub stolić za čije je postolje iskorišten Lycoming R680 9 cilindarski radijalni motor odličan je poklon za nekoga ko je zaljubljen u mehaniku.

klub stolici9I za one domove koji trebaju predivan klub stolićali ipak nisu spremni za neki jedinstvenog dizajna poput prethodnih devetnaest, ovaj veliki drveni sto bio bi odličan izbor.

klub stolici10

Tagged under

Leave a Reply