Štedljiva kuća Basic 77m

Ovo je jedna od manjih prizemnih kuća u našoj ponudi idealna za vikendice, mlade porodice ili penzionere. Odlično organizovana unutrašnjost i raspored prostorija. Osnova kuće ne zauzima puno prostora tako da može da se izgradi i na najmanjoj parceli.

Ona je ujedno i naša najekonomičnija ponuda. Kuća poseduje dve komforne spavaće sobe sa velikim kupatilom i spojenom dnevnom sobom sa kuhinjom. Kuhinja ima prostor za malu ostavu. Iz dnevne sobe se izlazi na natkrivenu terasu. Prednost ove kuće je relativno velika što omogućava da se unutrašnjost slobodno organizuje. Jednostavna je i svetlih boja, obogaćena elementima od drveta. Ulaz u objekat je ofarban u tamnu grafit boju i postavljena je pergola prekrivena biljkama koje stvaraju šarmantnu i romantičnu atmosferu. Basic stedljiva kuća je veoma jeftina za održavanje a i za samu izgradnju.

Na našem sajtu upoznaćemo Vas sa više različitih projekata štedljivih kuća koje smo preuzeli sa sajta: ŠTEDLJIVE KUĆE – www.stedljivekuce.rs

Želimo da Vam predstavi nešto novo na tržištu Srbije. U pitanju su štedljive kuće izgrađene od Thermo-Blocka. Revolucionarnog sistema koji se već više decenija koristi u Zapadnoj Evropi i Kanadi. Ovim objektima nije potrebna dodatna termoizolacija. Thermo-Block je jedini proizvod na tržištu Srbije koji u svega 25cm debljine ispunjava novi zakon o energetskoj efikasnosti u zgradarstvu. Projekti kuća su spremni za Vas! Od ideje preko skice do Vaše najlepše prizemne kuće iz snova. Projekti prizemnih kuća nisu jedino što imamo u ponudi. U ponudi su i gotovi planovi za spratne kuće sa kompletnim rasporedom prostorija, njihova funkcionalnost, kvadratura, neophodan materijal.

Thermo-Block sistem je pogodan za izgradnju i višestambenih objekata, spratnosti do 4 etaže. Takođe izgradnju kuće po principu “ključ u ruke”. Vaše je samo da izaberete tip štedljive kuće i nivo uštede koji želite da ostvarite. Kompletna rešenja od niskoenergetskih (tzv. trolitarskih), preko ultra niskoenergetskih (potreba za grejanjem 2-2,5kW za 100m2 stambene površine) do pasivnih kuća (kuća bez klasičnog sistema grejanja). Ukoliko se odlučite da grejete i hladite Vaš objekat na godišnjem nivou za manje od 1€/m2 onda ste na pravom mestu. Postoje stvarni izgrađeni primeri takvih kuća u Srbiji. Troškovi održavanja idealne temperature objekta na godišnjem nivou su niži od troškova kablovske televizije i interneta. Zvuči neverovatno ali ovakvi  objekti su izgrađeni i u Srbiji, po najvišim Evropskim standardima. Slobodno ih obiđite i lično se uverite u podatke koji govore sami o sebi.

Za dodatne informacije posetite sajt ŠTEDLJIVE KUĆE – www.stedljivekuce.rs

• izgradnja kuće ključ u ruke
• Projekti kuća i dokumentacija besplatni
• najlepše kuće u Srbiji koje štede novac

• Cena izgradnje kuće po m2 je na nivou cene montažnih kuća
• Niskoenergetske i eko kuće su dugi niz godina trend u Evropi
• Uskoro će gradnja pasivne kuće u Srbiji postati standard

• Zidanje kuće sa Thermo-Block sistemom je kao dečija igra
• Da gradnja kuće ne postane noćna mora obratite se nama

123456

Tagged under

Leave a Reply