10 Upečatljivih i smjelih umivaonika od prirodnog drveta

S obzirom na moderne i napredne trendove u uređenju interijera imamo sreću da sa vama podjelimo velike ideje koje u vašem domu mogu da budu pravo osvježenje i da mu daju potrebnu osobnost i šarm. Jedna u tih ideja je i drveni lavabo koji će se savršeno uklopiti, ukoliko imate namjeru da vaše kupatilo zrači više prirodnim ambijentom.

Drveni lavabo se veličanstveno ističe, i može uglađeno ali “hladno“ kupatila pretvoriti u ugodan i prirodan prostor. U slučaju da se osjećate kao da vašem kupatilu manjka specifične topline i prirodnog šarma, onda ste na pravom mjestu, jer će te u nastavku teksta da vidite deset modernih lavaboa od prirodnog drveta.

  1. Ovaj drveni umivaonik je neodoljivo šarmantan. Hrastovina, od koje je izrađen, čini ga izvanredno udobnim i lijepim, a elegantni dizajn mu daje savremen izgled.
  2. Kombinacija orahovine i besprekornog i naprednog dizajna čini ovaj lavabo savršeno iskorištenim komadom drveta. Njegova upadljiva tekstura ima snažan vizuelni efekat u kupatiluu kojemu se nalazi.
  3. Izuzetno nam se dopala jedinstvenost i vrhunski dizajn  umivaonika od bambusovog drveta. Njegov suptilni i jednostavni dizajn radi odličan posao za stvaranje minimalističkog ambijenta u kupatilu.
  4. Drveni lavabo u obliku suze zasigurno djeluje lijepo i znaimljivo u svakom kupatilu.
  5. Drveni umivaonik kao što je ovaj je savršen element kojim će se kupatilu dati lepršav i ugodan odjek prirode.
  6. Kako elegantno i zadivljujuće, zar ne? Nešto širi dizajn u kombinaciji sa hrastovinom savršen je spoj za svako  moderno natural look kupatilo.
  7. Lavabo od ebanovine, ugrađen u kamenu ploču linearne perfekcije koja pojačava savremenost i eleganciju istog.
  8. Drveni umivaonik rađen po mjeri je vaoma naprednog i kreativnog dizajna. Bez imalo sumnje on može biti fokusna tačka svakog kupatilakoja će ovaj prostor učiniti znatno  ljepšim.
  9. Svjetla priroda ovog nevjerovatnog kupatilskog elementa će u kupatilu u kojem se nalazi stvoriti prirodan i topao ambijent.
  10. Ne samo da je ovaj lavabo napravljen od drveta, već ima i super kreativan i zabavan dizajn u obliku mape.  Prosto genijalno!
Tagged under

Leave a Reply