10 trikova kako da promijenite izgled stana bez para

Ko kaže da se ništa ne može uraditi bez novca?! Donosimo vam deset prijedloga kako da promijenite izgled svog stana bez ijedne pare. Prema svojim potrebama pronađite savjet kojim ćete najbolje promijeniti izgled svoga doma.

renoviranje stana1

1 Stara boja koja vam stoji u podrumu, garaži ili šupi, napokon upotrijebite umjesto da je bacite kada joj istekne rok. Obojite pola vrata, stolicu, stol, … u neočekivanu boju. Napravite, uz pomoć ljepljive papirne trake, pruge. Na sličan način možete upotrijebiti i strae tapete. Ideja je mnogo.

renoviranje stana2

2 Imate li stare albume sa crno-bijelimfotografijama? Pretpostavljamo da imate ali ma koliko vam bili dragi ne gledate ih često. sakupite stare ramove i slike u njima zamijenite sa najdražim fotografijama iz starih albuma.

renoviranje stana3

3 Ispremještajte namještaj. Nekada, ako sofu postavite u ugao ili ako je postavite centralno i odmaknete od zida, napravićete veliku razliku u izgledu vaše dnevne sobe.

renoviranje stana4

4 Stare razglednice koje čuvate, izložite na zidu iznad radnog stola. Ne samo da će uljepšati zid, već će vam dati i podsticaj za rad.

5 Načinite novo uzglavlje na krevetu od grana breze. Uklonite manje grančice i velike pričvrstite za stranu kreveta da budu iznad vrha kreveta bar 70cm.

renoviranje stana5

6 Od stare vunice i konca napravite kićanke. Zabavite se jedno popodne i napravite kićankekoje su u trendu ovo ljeto.

7 Svaka tri dana osvježite cvijeće u vazi sa novim cvijećem iz vašeg vrta. To je još jedan razlog da zasadite cvijeće u vrt, ili na balkon, što da ne.

renoviranje stana6

8 Oslobodite kupaonica nereda. Kozmetiku stavite u staklenke koje ste prethodno obojili a ručnike aranžirajte u jednoj ili dvije boje.

renoviranje stana7

9 U staklenke stavite svijeće i postavite ih na balkon ili u vrt. Stvorite prijatnu atmosferu naveče.

renoviranje stana8

10 Pletene košare koje svako negdje ima odložene, napokon iskoristite.  U njih stavite omiljene magazine i postavite ih pored fotelje, ili pak, u njih složite ručnike i stavite ih u kupaonicu.

Tagged under

Leave a Reply