10 prelepih dnevnih soba sa staklenim zidovima

Stakleni zivodi su rezultat sjajnog napretka arhitekture i dizajna enterijera i za dom rade upravo suprotno od onoga što obični zidovi rade, dozvoljavaju velikoj količini prirodne svetlosti da obasja njegovu unutrašnjost. Stakleni zid je idealan izbor za sve one koji nameravaju da stvore pre svega prirodan, prozračan ali i upečatljiv dnevni boravak. Postavljanjem staklenih zidova u dnevni boravak nikada nećete morati brinuti o fokusnoj tački, jer će prikaz izvana zasigurno zaseniti sve ostalo i pružiti ovoj prostoriji čaroban i inspirišući ambijent.

Stakleni zid elegantnog dizajna spaja eksterijer sa enterijerom što ukupan izgled ovog dnevnog boravka čini prozračnim, svetlim i prirodnim. Prozračan i prirodan ambijent ovog prelepog dnevnog boravka je prisutan zahvaljujući mekim bojama, drvenim podovima i pre svega upečatljivim staklenim zidovima. Dizajner ove dnevne sobe je izabrao perfektnu lokaciju za stvaranje enterijera sa staklenim zidovima, s obzirom da pogled na okolnu vegetaciju oduzima dah. Postavka ovog dnevnog boravka je izrazito minimalistička i jednostavna ali zahvajlujući bujnom eksterijeru i obilju prirodne svetlosti ova prostorija ima izuzetan celokupan izgled.

Elegantna postavka u ovoj dnevnoj sobi sa monohromatskom šemom boja i dominantim kremastim i belim tonovima u kombinaciji sa staklenim zidovima uokvirenim prirodnim drvetom, pružaju ovom mestu spokojan i lep izgled. Kosi strop sa gredama dodaje prostoriji još jedan napredni arhitektonski element i povećava njenu ukupnu lepotu. Ova dnevna soba bi izgledala elegantno i moderno čak i bez staklenih zidova, ali bi u tom scenariju izgledala prejednostavno. Stoga je njen dizajner bio dovoljno mudar da na smeo način  stvori fokusnu tačku dodavanjem staklenih zidova, pružajući ovoj prostoriji neverovatan ambijent i obilje sunčeve svetlosti.

Ovo je svakako izuzetno moderno i savremeno potkrovlje, smešteno u centru grada i okruženo visokim neboderima. Moderni beli nameštaj u kombinaciji sa  prizorom na stakelnim zidovima koji oduzima dah, daje sveukupnom izgledu apartmana veličanstven i dramatičan izraz. Kome se ne bi dopao miran i spokojan ambijent koji dominira u ovoj monohromatskoj beloj dnevnoj sobi sa predivnim staklenim zidovima. Sanjarski eksterijer integrisan u beli i elegantni enterijer rezultirao je ovim čudesnim dnevnim boravkom.

Zaista moderan i savremen dnevni boravak sa staklenim zidom i drvenim panelima koji zajedno stvaraju prirodan i neverovatan ambijent. Posebnu notu daju mu retro elementi poput podne lampe i crne ležaljke. Ovo je zaista neverovatna “kuća od stakla“, zar ne? Stakleni zid ostavlja dramatičan i upečatljiv utisak te omogućava ovom prostoru da se doslovno kupa u sunčevoj svetlosti. Smelog i markantnog izgleda,  sa toplim i prirodnim elemenata i svetlijom šemom boja ovaj dnevni boravak je zaista neverovatan. Visoki stakleni zidovi deluju kao upečatljiva dopuna ove prostorije.

Tagged under

Leave a Reply