10 Ideja za mala kupatila

Uredite malo kupatilo uz pomoć 10 ideja koje će dati smisla i stila ovo malom prostoru u koje morate stisnuti sve te neizostavne elemente kao što su lavabo, veš mašina, wc školjka, kada ili tuš kabina i sl.

Toalet u spa stiluMalo kupatilo,toalet u spa stilu

Jedan toalet sadrži mnogo manje elemenata nego klasično kupatilo i moguće ga je stisnuti i u najmanji prostor. To je slučaj i sa ovim toaletom u spa stilu, koji se nalazi u potrkrovlju, i koji na najbolji mogući način koristi svaki centimetar raspoloživog prostora.

ideje za malo kupatilo, glamurozno ogledalo

Kupatilsko ogledalo

Odaberite glamurozno kupatilsko ogledalo i toaletni ormarić sjajne površine. Ogledalo na slici daje dašak elegancije i reflektuje svjetlost unutar malog kupatila.

Dekorativna pregrada za kadumalo kupatilo, dekorativna pregrada za kadu

Dekorativna pregrada za kadu umjesto tuš zavjese bolji je izbor jer dozvoljava da se svjelost širi po ovom kompaktnom kupatilu. Polica sa košaricama i kukicama za vješanje peškira savršeno se uklopila u uvučeni prostor.

Moderno porodično kupatilomoderno malo kupatilo

Držite vaše kupatilo urednim sa dosta skrivenog prostora za slaganje i skladištenje. Posebno obratite pažnju na ormariće za sredstva za ličnu higijenu, neka budu izvan domašaja ”malih ruku”. Svjetlije pločice na zidovima i podu čine da kupatilo izgleda veće.

Kupatilski namještaj u malom kupatiluideje za malo kupatilo, toaletna komoda

Ovo malo kupatilo ima veliki viseći ormarić sa ogledalom i široki bijeli lavabo sa komodom koji usku prostoriju naizgled čine mnogo širom.

Pločice i tuš kabinamalo kupatilo, prozirna tuš kabina

Neutralne pločice na podu i zidu stvaraju kohezivan izgled.  Prozirna pregrada tuš kabine dobro se uklapa u mali porstor dok kupatilski element od orahovine kombinuje lavabo i komodu čime se značajno štedi na prostoru.

Savremena kadamalo kupatilo, kada neobičnog dizajna

Želite li malo više prostora za tuširanje? Kada ovakvog ili sličnog dizajana je pravo rješenje. Pločice velikog formata i prozirna pregrada upotpunjuju savremen izgled kupatila.

TapeteMalo kupatilo, tepete sa flamingosima

Flamingo tapete stvaraju dinamičnu šemu u ovom toaletu. Ogledalo u francuskom stilu i bijele pločice održavaju balans i čine ovaj toalet svjeltijim.

Kupka u country stiluKupatilo u country stilu, Samostojeća kada

Iako je maleno u ovo kupatilo sa kosim stropom uspjela se smjestiti samostojeća kada. Drvena lamperija je zaslužna za country look.

Tuš zavjesa u flamenko stilu

Želite li dati karakter vašem kupatilu? Dovoljno je postaviti šarenu nabranu tuš zavjesu koja će razbiti monotoniju čisto bijelog kupatila.

Tagged under

Leave a Reply