10 ideja za bijelu spavaću sobu – prvi dio

Kreirajte ugodan i umirujući prostor za spavanje uz bijelu boju vaše spavaće sobe.

Elegantna bijela spavaća soba sa suptilnim uzorkom

Potpuno bijela spavaća soba može izgledati previše jednostavno i dosadno, da bi ste je učinili elegantnijom koristite suptilne uzorke – kao što su ove krivulje na zidu.

Crno-bijela muška spavaća soba

Uljepšajte vašu bijelu sobu u trenu sa plakarom crno-bijele boje. I najmanja količina crne boje učiniće bijelu sobu svježom i savremenom.

Vintage bijela spavaća soba

Da i jednostavno može biti zanimljivo, dokaz je ova bijela soba u kojoj su na pažljiv način ukomponovani određeni predmeti kao što je industrijska lampa koja visi na starinskoj drvenoj vješalici i trošna transportna kutija koja služi kao noćni ormarić.

Jednostavna bijela soba u potkrovlju

Tapeta koja imitira lamperiju u kombinaciji sa vunenim prekrivačem i jastukom već na sam pogled će vas ugrijati.  Ova soba u potkrovlju odiše prirodnim materijalima i teksturom ali na jedan elegantan način. Debeli tepih je suptilna podrška sveukupnom izgledu sobe.

Bijela gostinska spavaća soba

Kreirajte gostinsku sobu koja je ugodna i elegantna sa umirujućim nijansama bijele i sive boje. Drvena klupa je svakako neobičan izbor u spavaćoj sobi, ali , složićete se,  veoma pozitivno utiče na njen izgled.

Tagged under

Leave a Reply